A macskák sokat szívnak. Nagyon sokat, mindezt az űrben

A junkie cicákról is készülhet film, ha elegen támogatják.

Ha Amerika túl drága, és messze van, sőt még Hollandiára se telik éppen, nyugodjunk meg, az űrben legálisan téphetünk, persze csak ha macskák vagyunk, és erősen animáltak.

A Kickstarteren egy olyan filmre gyűjtenek, mely sokunk fantáziáját életre kelti. A film arról szól, hogy az űrben, két macska betépve TV-t néz. Tényleg. Innentől kezdve el is engedhetjük a sztorit. Senkiben nem lesz hiány, ha a történet nem ér fel egy gordiuszi csomóval, már a trailer maga annyira meggyőző, érezzük, egy ilyen filmmel lenne csak teljes a filmtörténet!

Szívunk és nyávogunk

A Stoner Cats in Space, két jóbarát történetét mutatja be, akik sokszor együtt néznek szembe morális problémákkal és ilyenkor persze jól fel kell tankolniunk zöldből, hogy könnyen túléljék az igen nehéz életüket az űrben, ami gyakran történetet szül a történetben. Kevin és James a két karmos szívós pajtást remekül szórakoznak a Föld TV adásain, de pechjükre, Darth Vapor a gonosz macska el akarja pusztítani a Földet, és ezzel egyúttal a csatornának is lőnének. A filmet egyébként itt  támogathatjuk.

Cicák a vásznon

Érdemes felidézni, hogyan jutottunk el idáig, hogyan alakultak át a filmvásznon a puha háziállatok link, tépős bandává.

Vannak aranyos cicák, a Macskarisztokraták című Disney filmben például, megtalálhatjuk a jó fej szegénységi küszöb alatt élő Thomas O’pamacskát, valamint igazán jó arcok kerülnek ki a felső tízezerből is, ráadásul állati jól zenélnek.

Teljesen jól megvannak a kutyákkal

Van arra is filmes példa, hogy a kutyák és a macskák igenis tudnak nagy spanságban létezni. Az úton hazafelé című filmben például két kutya és egy macska próbálnak közös erővel hazatalálni a gazdájukhoz.

https://www.youtube.com/watch?v=vr1dvT8di80

Nagyon gonoszak, és rühellik a kutyákat

A legtöbb cicás filmben, ez a koncepció. A kiváló példa erre a Kutyák és macskákban lévő Csingiling uraság, aki egy olyan vírust akar elterjeszteni a Földön, az alvállalkozóival, az egerekkel, amely allergiássá teszi az embereket a kutyákra. Csingiling természetesen egy nagy fehér, benyomott fejű perzsa macska, vagyonos, és aki nem tetszik neki, azt kiiktatja, akár egy másik bársonytalpút is!

3535a2s

Macskák, akik kiléptek a kaparófal mögül

Ha nem filmben gondolkodunk, akkor is voltak már mindenek ezek a macskák. Például tudnunk kell, hogy kiváló fizikusok, ismerünk macskát, aki meg sem állt a polgármesteri címig, sőt van amelyikből topmodell lett.

A lényeg, hogy macskák egyszerűen mindenhol vannak, úgyhogy tökéletesen indokolt, hogy akár füvezhetnek is az űrben.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!