Sátorban simogatta a táborozó kislányokat a komlói tanár

Szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborokban nevelése, felügyelete alatt álló kislányokat molesztált.

A pedagógus végzettségű férfi több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében hét és tizennégy év közötti gyermekeknek. A 2014-ben és 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy tizenegy és egy tizenkét éves kislánnyal. Rájuk különös figyelmet fordított, a többi táborozótól eltérően többet foglalkozott velük. A táborozások alkalmával rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Amikor a többiek elaludtak, a kiválasztott lányok mellé feküdt és simogatta őket. Többször is előfordult, hogy szájon csókolta őket.

Mivel a kiskorú gyermekek a táborozás alatt a férfi felügyelete alatt álltak, ezért a cselekménye a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntettének a megállapítására alkalmas, mely bűncselekmény büntetési tétele 2-8 évig terjedő szabadságvesztés.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!