Tom Brady az újabb siker érdekében még főz is csapattársára

A valaha volt legnagyszerűbb irányító kezei közé vette Rob Gronkowskit. Kíváncsian várjuk az eredményét.

A New England Patriots történelmi mérkőzésen nyerte meg az 51. Super Bowlt és tette vitathatatlanul a történelem legjobb irányítójává a napokban 40. születésnapját ünneplő Tom Brady-t. A februári döntőből hiányzott az irányító kedvenc játékosa, a tight end Rob Gronkowski, aki bár szintén afelé halad, hogy posztja történetének legnagyobbjai közé emelkedjen, a sérülések sajnos rendre megtalálják. Vajon az idei felkészülés alatt kitől kért segítséget Gronkowski, hogy egészségesebb legyen? Naná, hogy a sebezhetetlen, örökifjú Tom Brady-től.

A holtszezonban Gronkowski Brady-vel és a quarterback erőnléti edzőjével, Alex Guerreróval közösen készült, és állítólag különös figyelmet fordítottak Gronk táplálkozására és edzésmódszereinek megreformálására.

„Rá akartam jönni, hogyan érezhetem mindig jól magam a testemben és nem akartam folyton a sérülések miatt aggódni. Megtaláltam a helyes utat… Masszázsterápiára járok, sokat tanultam a hidratációról, a táplálkozásról, ez segíteni fog abban, hogy még jobb lehessek.”

− idézi a Boston Herald a partikirályként is hírhedt Gronkowskit.

A játékos “átnevelésébe” még maga Tom Brady is beszállt, és egy alkalommal az ötszörös Super Bowl-győztes irányító főzte meg csapattársának egyik kedvenc, kizárólag növényi alapanyagokból készült ételét.

„Tom a szakácsom. Mondtam neki, hogy csak akkor eszem meg, ha ő készíti el nekem. Erre ő azt mondta, oké.”

Persze a nagy átállás nem megy egyik pillanatról a másikra, és ha megszegi az életmódváltás alapszabályait, büntetésben részesül. A kávét és az alkoholt szinte a nullára szorították vissza mindennapjaiban és ha Gronk olyan dolgokat iszik, amik nem képezik a diétája részét, akkor három nagy pohár vízzel kell vezekelnie trénere előtt. A Super Bowl utáni parádé biztosan jó pár liter vízbe került volna.

uSTADIUM on Twitter

Gronk chug. Gronk SPIKE. https://t.co/lT14UXiGyx

A játékos már 12 hete csinálja a programot és állítása szerint már most tapasztalja pozitívumait, mert lazábban mozog, valamint sokkal mozgékonyabbnak és hajlékonyabbnak érzi magát, ami egy 198 centis, 120 kilós sportoló esetében óriási előrelépés. Ha már csak annyi eredménye lesz az új módszernek, hogy végig a pályán tudja tölteni a szezont, már megérte. Bár Tom Brady-től még így is messze áll, aki 40 éves kora ellenére azt állítja, minden reggel fájdalommentesen kel fel.

(via Boston Herald)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!