Mit keres a lólengés olimpiai bajnoka a Hungaroringen?

A háromszoros világ-, és egyszeres olimpiai bajnok Berki Krisztián tavaly októberben lett a BMW magyarországi nagykövete, de már szeptemberben ott volt a Német Túraautó Bajnokság hungaroringi fordulóján, ahonnan az idén sem hiányozhatott.

“Aki itt nem érzi jól magát, az hazudik!”

– utalt a hangulatra a reset.hu-nak. “A BMW Magyarország jóvoltából látogathattam ki a Ringre, nagyon jó újra és újra átélni ezeket az élményeket. Bevallom őszintén, hogy a tavalyi meghívás óta jobban figyelemmel követem az eseményeket – az autók, a sebesség és a hang mindig is vonzottak”.

berki-krisztian-hungaroring-bmw
Fotó: Berki Krisztián Facebook

Timo Glocknak szurkolok – nyilván neki másabb a múltja, hiszen a Forma-1-ből érkezett, de nagyon szimpatikus versenyző. Tavaly volt szerencsém találkozni vele, remek ember”.

De vajon Krisztián csak a DTM-et követi figyelemmel?

“A Forma-1 örök szerelem, hiszen minden hétvégén megnéztem, a Magyar Nagydíjra pedig ki is mentem, de amióta Michael Schumacher visszavonult, már nem követem menetrendszerűen.”

A 32 éves tornász a reset.hu-nak azt is elmondta, hogy amikor nem a BMW nagyköveteként milyen autót vezet a hétköznapokban: “Egy, az én és a családom igényeit is bőven kielégítő X3-ast”.

Oszd meg a cikket

Ha dühös a MÁV-ra, ezzel a videóval nyugtathatja magát

Már a 19. helyen tanyázik a felkapott videók rangsorában az a felvétel, amin egy romániai vasúti megállóban konkrétan

két ember tolja az elhaladó szerelvényt.

A kicsit több, mint egyperces videó már 50 000 megtekintésnél jár, de valószínűleg lesz ez sokkal több is a következő hetekben.

A világ leggyorsabb vonata Romániában

A világ leggyorsabb vonata Romániában

Oszd meg a cikket

Az erotikus eszközök a magyar webáruházak legkelendőbb termékei

Érdekes statisztikákat adott ki a webáruházak felmérésével foglalkozó WebShop Experts. A felmérés szerint a magyar webáruházak legnépszerűbb termékei sorrendben

a szexuális segédeszközök, a gyógyszerek, a vitaminok, a táplálékkiegészítők, illetve a mobiltelefonok és tartozékaik.

A felmérésben résztvevő 887 webáruházban átlagosan 18 919 forint volt egy vásárlás értéke, a forgalom pedig 222 áruház kivételével mindenhol növekvő tendenciát mutatott. Sokatmondó adat továbbá, hogy a magyarok többsége még mindig ódzkodik az utánvétes fizetési lehetőséget választja, illetve jobban bíznak a régebb óta üzemelő webáruházakban.

A gond csak az, hogy a kutatás nem reprezentatív: a 887 webáruház tulajdonos online válaszolt a kérdésekre, alig két hét alatt.

(via 24)
Címlapkép: Maxpixel

Oszd meg a cikket

Ősszel újabb nagy dobással jön a Nintendo

A korábban általunk is tesztelt NES Classic mintájára a Nintendo szeptember végén kiadja a Super Nintendo Classicot. A koncepció gyakorlatilag ugyanaz, mint a NES-nél: a SNES legjobb játékaival 2017-es körülmények között is újraélhetjük a Nintendo-élményt.

A SNES egyébként 80 dollárba, azaz 22 000 forintba kerül majd. A csomag tartalmaz

  • két kontrollert
  • egy HDMI-kábelt
  • egy lekicsinyített SNES-t
  • 21 előretelepített játékot.

A gyűjteményben olyan címek lesznek, mint a Donkey Kong, a Super Mario World és a Mega Man X. Sajnos a készítők szerint a régi, kazettás megoldással nem futnak majd a játékok. A konzolt szeptember 29-én tervezik piacra dobni.

Top 10 SNES Games

Now you’re playing with SUPER power! Join http://www.WatchMojo.com as we count down the top 10 greatest SNES games of all time. Special thanks to our users “Andy Roehl”, “mega101x”, “Mudkip971”, “14728” and ” kermitthefrog87654″ for submitting the idea for this video on our WatchMojo.com/suggest page!

(via Business Insider)

 

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!