Hírek munka helyett: óriási cigányozásba keveredett Szabó Zsófi

Beszállt Majka, kedveset nyilatkozott Bajor Imre lánya, Berkiék pedig nem házasodnak.

Jó reggelt kívánunk, biztosan nagyon hiányolta már a lapszemlét!

  • Nem várt módon valóban fontos témán balhézott össze két magyar celebritás: az egész azzal kezdődött, hogy a Story magazinban Szabó Zsófi édesanyja elmondta, hogy sokáig félt tőle, hogy félvér unokái lesznek, hiszen lánya férje roma, és az is kiderült, hogy volt némi feszkó közte és lánya között utóbbi párválasztása miatt. Erre jött Majka, aki megdöbbent rajta, hogy ez az interjú lejöhetett, hiszen végülis ordas cigányozás az egész az ő olvasatában. Aztán megérkezett a semmiből maga Szabó Zsófi, aki kifejtette, hogy szerinte társadalmilag fontos üzenete van ennek a sztorinak, és Magyarországon minden anya fél attól, hogy a gyerekét megkülönböztetés éri. “Pont azért vállaltuk az interjút, hogy elmondhassuk, a mi családunk is megszenvedte a kulturális különbségek okozta előítéleteket, de megküzdöttünk a boldogságunkért, elfogadjuk egymást” – mondta a Borsnak. Amúgy hasonló témában mi is megszólaltattuk többek közt Szabó Zsófit is, akkor épp ezt mondta:

Legyőzheti a mulatós a rasszizmust? | reset.hu

Az Arany Hangjegy gálán igyekeztünk kinyomozni, jót tesz-e a békés együttélésnek Kis Grófo.

  • Bajor Imre szintén színészetet választott lánya, Bajor Lili a Borsnak fejtette ki, hogy nagyon hiányzik neki elhunyt édesapja: “Nagyon hiányzik, vágynék valamiféle visszajelzésre tőle, terelgetésre az életben, arra a fajta szeretetre, amire ő bármikor kapható volt. Az olyan, mintha folyton ölelne valaki. Egész életében ilyen volt, és nem csak velünk. Mindenkinek jutott a jókedvéből, a jó szavakból. Remélem, hogy nem okozok neki csalódást. Biztos lát, tudja, hogy mit csinálok”
  • Már megint nem tartja meg esküvőjét az izomceleb Berki Krisztián és Hódi Pamela. A közös gyereküket persze nevelik, de állítólag a férfi nagy változásokon ment keresztül az Ázsia Expressz reality forgatásán. Pedig biztos jó buli lett volna. (via Blikk)
  • Ma szép napos idő uralkodik az egész országban, akár 30 fok is lehet.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!