Válogatás a világ legfeleslegesebb telefonos alkalmazásaiból

Három abszolúte értelmetlen applikáció és egy böngészős feleslegesség. A reset.hu válogatása az értelmetlenség oltárán áldozva.

Túl sokat nyomkodja a telefonját? Fizessen és szokjon le róla!

Az Urbandroid Team minden kétséget kizáróan ez egyik legmenőbb fejlesztő az androidos világban. Hozzájuk köthető a Sleep as Android nevű alvástudatosító, és a Twilight névre hallgató szemkímélő applikáció, ami két olyan szoftver, amivel valóban javítani tudunk az életminőségünkön, ha már egyszer elfogadtuk, hogy ehhez a telefonunkat fogjuk használni.

A Digital Detox Challenge ezzel szemben egy teljesen más utat visz, és pont arra próbál rászoktatni minket, hogy a lehető legkevesebbet nyomogassuk a készüléket, mert ehhez

anyagi érdekünk fűződik!

Az app lényege, hogy meghatározunk egy időszakot, amikor majd nem akarjuk nyomkodni a telefonunkat, és ha ezt teljesítjük, akkor az idő hosszának függvényében pontokat kapunk érte, amivel felkerülhetünk egy dicsőségtáblára. A csavar ott van, hogy ha mégis használnánk ebben az időszakban a készüléket, akkor bizony fizetnünk kell, és a Quit gombra bökve a Play Áruházba bekötött bankkártyánkat dobja be, 10 percnél például egy szolid 400 forintos kilépési árral.

Partizó papagájos billentyűzet

Elege van az unalmas kommunikációból? Elege van az emojikból (emódzsikból), az egy kaptafára készülő mosolygós arcokból? Elege van abból, hogy értelmesen válaszoljon egy “szia, hogy vagy?” kérdésre? Vagy úgy általában elege van?

Az egyik lehetséges megoldás az ember-ember kapcsolattartás felszabadítására a partizó papagájos billentyűzet! Egyetlen gombnyomás, és máris egy 8 bites, vonagló papagájfejet dobhat át partnerének, aki ettől majd pontosan tudja, hogy hova is tartozik a csevegési táplálékláncban.

Papagã¡Jos Billentyå±Zet GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Papagã¡Jos Billentyå±Zet GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ennyire egyszerű. Engedjen el minden konvenciót, és oldódjon fel a neonszínű szárnyasok csodálatos világában. Elérhető iPhonera és Androidra is, azonban vigyázzunk, nem mindenhol tudjuk majd használni.

A hot-dog vajon mi?

Retteghetnek a balatoni lacikonyhások, megérkezett minden idők egyik legfontosabb alkalmazása, a Not Hotdog! Elérhető böngészőből, iOS-re és Androidra is, mert ha valami igazán jó, annak bizony multiplatformosnak illik lennie. A program amúgy a következőt tudja:

  • megnyitjuk az alkalmazást,
  • bekapcsol a kamera,
  • ráirányítjuk bármire,
  • és megmondja, hogy a képen egy hot-dogot látunk, vagy sem?

Kell ennél több? Nézzük, hogy szuperál:

Fidget spinner, vagyis pörgő-forgó bizbasz a böngészőben

Semmi extra, csupán a 2017-es év egyik, ha nem a legértelmetlenebb bügyüjének a teljesen értelmetlen böngészős verziója. Az egyetlen cél, hogy egérrel megpörgessük, és egy csomó forgást összegyűjtsünk. Nézni sem kell, mert fárasztó, csak fusson egy ablakban, és pörögjön a számláló.

fidget-spinner
Ennyi

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!