Hírek munka helyett: Bernd Storck marad a válogatott élén

  • Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a magyar szövetség (MLSZ) elnökségi ülésének csütörtöki döntése nyomán. “Az elnökség úgy döntött, ad egy második esélyt Storcknak” – jelentette ki az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban Csányi Sándor MLSZ-elnök, aki megjegyezte, a német szakember felajánlotta lemondását az andorrai vereséget követően, de ő azt kérte akkor a trénertől, ezt kifelé ne kommunikálja, ezáltal adjon szabad kezet az elnökségnek, hogy az a felajánlása nélkül dönthessen. Storck nemcsak szövetségi kapitányi tisztségét, hanem sportigazgatói pozícióját is megtarthatja. “Érzem magamban és a csapatban az erőt arra, hogy bizonyítsuk a következő két hazai meccsen és a többi előttünk álló feladat során, hogy a magyar válogatott képes jól és sikeresen futballozni. Dolgozunk tovább és össze fogjuk szedni magunkat!” – ígérte Storck. Csányi Sándor arról is beszélt, hogy bár “csúnya” volt az andorrai mérkőzés, reálisan nézve már azt megelőzően sem volt sok esély kijutni a jövő évi oroszországi világbajnokságra, így nem nevezné sorsdöntőnek az összecsapást. (MTI)
  • A YouTube-on majd a Való Világban is nagyot ment Tiv Tivy, sőt még egy pankrációgálán is felbukkant, ám annyira nem lett híres, hogy meg is éljen a semmittevésből, így hétköznapi munka után nézett. Az egykori ostorlábú villalakót a Blikk egyik olvasója fotózta le egy budapesti hamburgerezőben, amint a nyitás előtt egy munkatárs magyarázta neki, hogy mit hogyan kellene csinálnia. Tivy a lapnak elárulta, hogy július­ban beiratkozik egy bármixertanfolyamra, és arra kellett a pénz, ezért állt be húsokat sütni.
  • Másfél év után sikerült megszabadulnia tahitótfalui otthonától Csepregi Évának. A Neo­ton Família énekesnője 2015 decemberi válása után hosszú hónapokig árulta 79 millió forintot érő családi házát, és csak a napokban talált rá vevőt, mintegy 20 millió forinttal kevesebbért. (Blikk)
  • Tahi Tóth László agyműtéten esett át február elején, és bár két hónapig kórházban ápolták, május óta már otthon lábadozik, és ha minden jól alakul, hamarosan a színházlátogatók is találkozhatnak vele. Tahi Tóth a BEST magazinnak azt nyilatkozta, hogy ha súlyos beteg lenne, inkább gyorsan meghalna, minthogy a szerettei terhére legyen. “Azt hittem, én nem fogom tudni végig csinálni ezt anyámmal, de aztán megtanultam. (…) Egyébként én pártolnám az eutanáziát, ha például én lennék gyógyíthatatlan beteg, hogy megkönnyítsem a családom, a hozzám közelállók életét, hogy ne legyek a terhükre, ezt választanám”– mondta a lapnak Tahi Tóth László.
  • Szilágyi István fia jelenleg is a rendőrségen van, múlt héten vitték be, miután a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját is megformáló 79 éves színész a kórházban kötött ki egy verés után. Több bordája eltört, szeme alatt két monokli éktelenkedik, ennek ellenére megbocsát fiának, Péternek és feleségével, Jolánnal együtt várják haza. (Bors)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!