Hírek munka helyett: Bernd Storck marad a válogatott élén

  • Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a magyar szövetség (MLSZ) elnökségi ülésének csütörtöki döntése nyomán. “Az elnökség úgy döntött, ad egy második esélyt Storcknak” – jelentette ki az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban Csányi Sándor MLSZ-elnök, aki megjegyezte, a német szakember felajánlotta lemondását az andorrai vereséget követően, de ő azt kérte akkor a trénertől, ezt kifelé ne kommunikálja, ezáltal adjon szabad kezet az elnökségnek, hogy az a felajánlása nélkül dönthessen. Storck nemcsak szövetségi kapitányi tisztségét, hanem sportigazgatói pozícióját is megtarthatja. “Érzem magamban és a csapatban az erőt arra, hogy bizonyítsuk a következő két hazai meccsen és a többi előttünk álló feladat során, hogy a magyar válogatott képes jól és sikeresen futballozni. Dolgozunk tovább és össze fogjuk szedni magunkat!” – ígérte Storck. Csányi Sándor arról is beszélt, hogy bár “csúnya” volt az andorrai mérkőzés, reálisan nézve már azt megelőzően sem volt sok esély kijutni a jövő évi oroszországi világbajnokságra, így nem nevezné sorsdöntőnek az összecsapást. (MTI)
  • A YouTube-on majd a Való Világban is nagyot ment Tiv Tivy, sőt még egy pankrációgálán is felbukkant, ám annyira nem lett híres, hogy meg is éljen a semmittevésből, így hétköznapi munka után nézett. Az egykori ostorlábú villalakót a Blikk egyik olvasója fotózta le egy budapesti hamburgerezőben, amint a nyitás előtt egy munkatárs magyarázta neki, hogy mit hogyan kellene csinálnia. Tivy a lapnak elárulta, hogy július­ban beiratkozik egy bármixertanfolyamra, és arra kellett a pénz, ezért állt be húsokat sütni.
  • Másfél év után sikerült megszabadulnia tahitótfalui otthonától Csepregi Évának. A Neo­ton Família énekesnője 2015 decemberi válása után hosszú hónapokig árulta 79 millió forintot érő családi házát, és csak a napokban talált rá vevőt, mintegy 20 millió forinttal kevesebbért. (Blikk)
  • Tahi Tóth László agyműtéten esett át február elején, és bár két hónapig kórházban ápolták, május óta már otthon lábadozik, és ha minden jól alakul, hamarosan a színházlátogatók is találkozhatnak vele. Tahi Tóth a BEST magazinnak azt nyilatkozta, hogy ha súlyos beteg lenne, inkább gyorsan meghalna, minthogy a szerettei terhére legyen. “Azt hittem, én nem fogom tudni végig csinálni ezt anyámmal, de aztán megtanultam. (…) Egyébként én pártolnám az eutanáziát, ha például én lennék gyógyíthatatlan beteg, hogy megkönnyítsem a családom, a hozzám közelállók életét, hogy ne legyek a terhükre, ezt választanám”– mondta a lapnak Tahi Tóth László.
  • Szilágyi István fia jelenleg is a rendőrségen van, múlt héten vitték be, miután a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját is megformáló 79 éves színész a kórházban kötött ki egy verés után. Több bordája eltört, szeme alatt két monokli éktelenkedik, ennek ellenére megbocsát fiának, Péternek és feleségével, Jolánnal együtt várják haza. (Bors)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!