Hírek munka helyett: Győzike Orbán Viktornál és Áder Jánosnál könyörög

Erős csütörtökkel köszöntött be a nyári szünet, még Hujber Ferenc is nyilatkozott, arról, hogy soha többé nem nyilatkozik magyar újságírónak. Lapszemle.

  • Gáspár Győző és felesége, Bea végső elkeseredésében Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult segítségért. A zebrakirályt sikkasztással és költségvetési csalással vádolja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hónapok óta nyomozás folyik ellene, legutóbb közel 200 millió forintot vittek el a lánya tulajdonában lévő széfből. A kegyelemkérő levélből nem csak Orbánnak, hanem Áder János köztársasági elnöknek, Trócsányi László igazságügyi miniszternek, Polt Péter legfőbb ügyésznek és a belügyminiszernek, Pintér Sándornak is jutott egy példány, mi pedig egyelőre nem tudjuk feldolgozni a történteket. A Gáspár család semmitől nem riad vissza, képes akár Strasbourgig, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmenni, de az Egyenlő Bánásmód Hatósággal is tervezik a kapcsolatfelvételt. (Blikk)
  • Hujber Ferenc közölte a Borssal, hogy so­ha többé nem nyilatkozik magyar újságírónak, mert úgy véli, hogy a működésük haszontalan és káros.
  • Szilágyi István, vagyis az egykori Lópici Gáspár kálváriája még mindig nem ért véget, a 79 éves színész nyomorban él, és hiába szerveznek megsegítésére jótékonysági akciókat, az anyagi támogatás nem jut el hozzá. Ráadásul fia továbbra agresszívan viselkedik a szüleivel, és a márciusi monokliját ugyan még Szilágyi balesetnek nevezte, most a Story magazin arról ír, hogy gyermekét, Pétert rendőrök vezették el, miután három bordáját is eltörte egy múltheti balhé során.
  • Június 15-től megszűntek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára. Mindez azt jelenti, hogy az EU-n belül felárak nélkül, a hazai díjszabás szerint lehet mobiltelefonról hívást kezdeményezni és fogadni, SMS-t írni és internetezni.
  • Sarka Kata és Hajdú Péter megint üzengetősdit játszanak, ezúttal Sarka azzal kommentálta a volt férje körül kialakított mesterséges műhisztit, hogy mindenkinek, így Hajdú új barátnőjének is jár 15 perc hírnév.
  • A magyar női kézilabda-válogatott 24-24-es döntetlent játszott Szlovákia vendégeként a világbajnoki selejtező szerdai visszavágóján Pozsonyban, így 52-43-as összesítéssel kijutott a decemberi németországi tornára.
  • Ma kicsöngetnek az iskolákban, befejeződik a 2016/17-es tanév és kezdetét veszi a két és fél hónapos nyári szünet több mint 1,2 millió általános iskolás és középiskolás számára.

The Underdog Project – Summer Jam (original 2000 version)

Artist: The Underdog Project Title: Summer Jam Producer: Toni Cottura Year: 2000 Album: It doesn’t matter Website: www.ToniCottura.com

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!