Hírek munka helyett: Törőcsik Mari nemet mondott Orbán Viktor gáláns ajánlatára

Sarka Kata szerint szépségkirálynőnek lenni nem egy életcél, míg Havas Henrik a legmagasabb nyugdíjsávban van. Péntek!

  • Törőcsik Mari nemet mondott Orbán Viktornak, harsogja a Blikk. Kárász Róbert szerint a kormányfő hiába kérlelte a Nemzet Színészét, hogy engedélyezze átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította azt. Orbán azért javasolta Törőcsiknek a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták, és az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnák át. Ő azonban az ajánlatra nemet mondott, mivel Velem közelében szeretne maradni és bár saját bevallása szerint sincs jól, egyedül sem állni, sem menni nem tud, és a nyarat végigpiheni, de reméli nem kórházban kell ezt megtennie. Szeptembertől pedig már szeretne visszatérni a színpadra.
  • Benkő László, az Omega billentyűse néhány napja közölte az országgal, hogy rákos, ám az nem derült ki, hogy pontosan milyen daganatos betegsége van. A Bors beszélt a zenésszel, aki a lapnak azt mondta, egyre kisebb rá az esély, hogy rákos. Kicsit betojt, amikor azt mondta neki az orvos, hogy a foltok, amiket találtak a vastagbelénél, akár rákosak is lehetnek, de egyelőre engedélyt kapott, hogy az Omegával tartson Németországba és jövő héten a koncert után folytatják a vizsgálatokat. Reméljük nem lesz semmi baj.
  • Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője szerint szépségkirálynőnek lenni nem egy életcél, csak egy kis lépcső egy távolabbi célhoz. Ügyesen kell lavírozni, mint ahogy Kulcsár Edina is tette, aki műsorvezető lett azóta. A rövid interjú többi része még ennyire sem volt érdekes.
  • Magyarország első, hatcsillagos szállodájának tervét is elrejtették abba a fejlesztési programba, amely az Etyek–Felcsút–Bicske határolta térséget virágoztatná fel. Ebben a térségben található a miniszterelnök szülőfaluja, Felcsút, valamint a borászatairól is híres Etyek, ami a fejlesztés első ütemében a legtöbb támogatást kapja, és amit még külön miniszterelnöki biztos is felügyel. (Bors)
  • Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Botka László csütörtökön bejelentette, hogy ha pártja nyeri a választásokat, akkor bevezetik a 13. heti nyugdíjat. Havas Henrik az ATV-n futó műsorában azt mondta, hogy mivel ezzel szerinte azok járnának jól, akiknek sok a nyugdíja – és ő is közéjük tartozik, mert a legmagasabb nyugdíjsávban van – ezért ő ezennel nyilvánosan lemond a 13. havi nyugdíjról, sőt visszautasítja azt.

Kodak Black – Patty Cake [Official Audio]

Kodak Black’s street album “Painting Pictures”, available now. Buy/Stream Painting Pictures: https://atlanti.cr/kodakpaintingpictures Follow Kodak Black https://twitter.com/KodakBlack1k https://www.facebook.com/TheRealKodakBlack/ https://www.instagram.com/kodakblack/ https://soundcloud.com/kodak-black https://open.spotify.com/artist/46SHBwWsqBkxI7EeeBEQG7

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!