Fél napig tartott leszedni a fáról az ijedt medvét, de azonnal felmászott egy másikra

A medve azóta is a fán van, és igazi türelemjátékot játszik a vadőrökkel.

A washingtoni Rentonban egy feketemedve órákon át nem mert lejönni egy fáról, majd mikor sikerült neki, ijedtében felszaladt egy másikra. A medve még szerdán, a helyi szemétszállítás napján merészkedett be a városba, de a szakértők szerint valamitől megijedhetett, ezért felmenekült egy fára.

Miután többeknek is feltűnt, hogy a medve már órák óta a fán van, a helyiek a vadőrök segítségét kérték. Nekik viszont egyáltalán nem volt egyszerű dolguk, hiszen babzsákokkal hiába lőttek az állatra, az csak feljebb mászott, a kábítólövedék használata pedig túl veszélyes lett volna.

A medve kalandjairól a KOMO News egy négy órás élő videót is csinált, amiben igazából tényleg nem történik semmi.

KOMO News

UPDATE: The bear finally come down from the tree in Renton, but has now climbed another tree. Fish & Wildlife officials were preparing to tranquilize the animal, but will have to wait until it comes down again. FULL STORY – bit.ly/2qT4myY

A medve végül félnapnyi pihenés után

magától lemászott a fáról, majd átmászott egy másikra.

A vadőrök szerint nem normális jelenség, hogy a környéken megjelenjen egy feketemedve, de ameddig az emberek nem bántják az állatot, addig mindenki biztonságban van. A medve egyébként azóta is ott van a fán, a vadőrök pedig abban reménykednek, hogy előbb-utóbb úgy is magától lejön.

Hasonló eset történt május 5-én pénteken, Szlovákiában, amikor is egy tátrai szálloda előtt található fára mászott fel egy egész medvecsalád. Ott végül pár óra után az anyamedve magától lemászott, a kicsik pedig később követték.

(via WJLA)

Oszd meg a cikket

Úristen, Palvin Barbara MAJDNEM elesett

de aztán csak megbotlott, és kicsit nevetett magán a magyar modell, aki mint minden valamirevaló ember, épp Cannes-ban parádézik. Az esetről videó is készült, őrület az egész.

The beautiful Barbara Palvin on the red carpet for the 70th Anniversary of the Cannes Film Festival.

We spotted The beautiful Barbara Palvin on the red carpet for the 70th Anniversary of the Cannes Film Festival. Tuesday 23, May 2017 – Cannes, France More amazing celebrity videos : http://www.youtube.com/user/StormShadowCrew

Oszd meg a cikket

Féltékenységből Molotov-koktélt dobott a házra

Egy 53 éves asszony két éve elhagyta monostori élettársát, és hozzáment a győri az 53 éves B. Tamáshoz. Kapcsolatuk azonban megromlott, a férfi többször megverte feleségét, egyszer a bordáit is eltörte, ezért április közepén megelégelve a helyzetet elhagyta a férfit, és egy almásfüzítői munkásszállóra költözött. Innen látogatta meg volt élettársát, és pont ott volt akkor is, amikor B. Tamás felhívta, és bár nem akarta neki elárulni, hol van pontosan, mivel elfelejtette bontani a hívást, a férfi kikövetkezette, hogy egy másik férfinél tartózkodik Monostoron.

molotovflakon
kép forrása: police.hu

“Útközben egy benzinkútnál egy félliteres műanyag flakont megtöltött benzinnel. Amikor este a házhoz ért, becsöngetett, de nem engedték be. Először belöttyintett egy kis benzint a kertbe, és meggyújtotta, azonban hamar elégett, és semmi sem történt. Ekkor zsebkendőt tömött a flakonba, majd a kilógó részét meggyújtotta, és a ház ablaka felé dobta. Szerencsére egy tuja eltérítette a flakont, így az nem törte az üveget. Az ablak alatt ugyanis egy gázkonvektor van, az egész épület pillanatok alatt felrobbanhatott volna” – vázolta fel a történetet Götz Tamás százados.

Az ittas férfi a kihallgatáson először azt állította, senkit sem akart bántani, és kárt sem akart okozni. Később azonban elszólta magát: fel akarta gyújtani a házat.

(forrás: police.hu)

Oszd meg a cikket

Elhunyt Roger Moore

89 éves korában rövid rákbetegséggel folytatott küzdelem után elhunyt Roger Moore, legendás színész, sokak szerint a történelem legjobb James Bondja.

“A legfájóbb szívvel vagyunk kénytelenek közölni ezt a szörnyű hírt: meghalt édesapánk, Sir Roger Moore. Mélységesen megrázott minket.”

– szólt a család rövid közleménye.

Moore-t svájci otthonában érte a vég, a tervek szerint még idén is forgatott volna.

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!