Hős kutya mentette meg a leégett ház padlója alatt élő macskát

Megható állattörténetből sosem elég! Főleg, ha ilyen boldogan végződik.

Kisebbfajta csoda történt egy michigani településen, ahol egy hős kutya rátalált a család elpusztultnak hitt macskájára. Történt ugyanis, hogy Christina Marr háza leégett, így kutyájával kénytelen volt elköltözni, macskájáról pedig azt hitte, bent égett. Marr ebben a hitben látogatta meg a szinte porig égett lakását két hónappal a tűzeset után. A házba természetesen magával vitte Chloe nevű kutyáját is, aki pár perc sétálgatás után hirtelen elkezdte kaparni a padlót.

Igen, Chloe megtalálta a padló alatt bujkáló cicát, aki a tűzeset óta nem mert előjönni.

Ringer, a macska először csak nyávogva jelezte, minden rendben vele, majd később egy kis étel miatt már ki is merészkedett. Marr azonnal kihívta az állatmentőket, akik speciális ellátásban részesítették a macskát, majd kórházba szállították.

Christine Marr

Christine Marr added a new photo.

Ringer az átlagos testsúlya felére fogyott és rengeteg füstöt lélegzett be, de a jó hír, hogy valószínűleg napokon belül visszatérhet a gazdájához.

“Valószínűleg bogarakat, pókokat és hasonló rovarokat evett a padló alatt.”

– nyilatkozta Marr a helyi FOX csatornának, ahol szintén szenzáció lett a cica megmentéséből. Ringer teljes felépüléséhez egyébként először hozzá kell szokni a rendes ételekhez, de ha ezt az akadályt sikerrel veszi, teljes értékű életét élhet a jövőben is.

Így örül a gazdája a megfáradt cicának:

Christine Marr

Christine Marr posted a video to her Timeline.

(via Mashable)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!