Hírek munka helyett: meggyalázták Hofi Géza szobrát

Hujber Ferencet kényszerpihenőre küldték munkaadói, Erdélyi Mónika pedig egy kicsit megmarta Nádai Anikót. Kispéntek.

  • Vandalizmus áldozatává vált a Mikroszkóp Színpad előtt álló Hofi Géza szobor – írja a Bors. A vicceskedvű(ek) egyszerűen leszakították a szobor fejét, ami a legendás komikus emlékét őrizte a színház előtt. A terézvárosi önkormányzatnál e-mailben tett bejelentést a Komédiás Kávéház, hogy leesett a Hofi Géza-szobor feje, és a műnek ezt a részét jelenleg is ott őrzik. A Budapest Galéria vezetője, Török Tamás feljelentést tett, és Stremeny Gézával, a szobor alkotójával azon dolgoznak, hogy körülbelül félmillió forintért mielőbb helyreállítsák Hofi szobrát.
  • Barátai tanácsára és munkaadói kérésére vonult vissza egy hosszabb pihenésre Hujber Ferenc. Nyáron a színházban, és a kamerák előtt is meg kell felelnie. A színész az utóbbi időben elég nagyot ment, előbb a fél országból csinált hülyét, majd nem sokkal később rendőrségi nyomozás indult ellene, kényszerítés bűncselekmény gyanújával. Ráadásul már a gyámügy is vizsgálódik, minden rendben van-e a Hujber-gyerekek, Noa és Noel körül. A Borsnak Gesztesi Károly mondta el, hogy Hujber valóban el fog tűnni most egy időre a nyilvánosságtól, de nyáron muszáj lesz újra munkába állnia, hiszen kezdődik a Valami Amerika 3. részének forgatása, míg július közepén A Kaktusz virága című darabbal kell színpadra állnia.
  • A V’Moto-Rock zenekar billentyűsét, Lerch Istvánt januárban szállították kórházba, majd márciusban újabb agyvérzést kapott. Állapota ismét visszaesett, ráadásul egy bakteriális fertőzés is megtámadta a fővárosi kórházban, ahol kezelik. A zenész jelenleg nem tud járni és beszélni sem, ráadásul táplálni is mesterségesen kell, mert nemrégiben gyomorszondát helyeztek be neki orvosai. Lerch unokatestvére, Kassai György látja rokona szemében az élni akarást és már egy ideje már azon dolgozik, hogy átszállíthassák egy speciális intézménybe, ahol mindennap gyógytornász foglalkozhatna vele.
  • Az RTL Klub egy szinte ugyanolyan beszélgetős műsort indít majd, Nádai Anikó vezetésével, mint amilyen a legendás Mónika Show volt. Hajdú Péter az Esti Frizbi felvételén Erdélyi Mónikánál rá is kérdezett, mi a véleménye arról, hogy Nádai veszi át a helyét, és a korábbi műsorvezető elárulta, nincs meggyőzve arról, hogy Nádai helytáll majd az új szerepében. A ValóVilágban feltűnt Anikó, habár már többször szerepelt mint műsorvezető, ilyen nehéz feladatot még nem kapott, ezért Erdélyi kíváncsian várja, hogy bírja-e majd a megterhelést, ugyanis szerinte sok minden kell egy ilyen kibeszélő show vezetéséhez, és kérdés, meg van-e ez Nádaiban. (Blikk)
  • Egyetlen elítéltnek adott csak kegyelmet az első negyedévben Áder János államfő – írja csütörtöki számában a Magyar Hírlap, az Igazságügyi Minisztérium összesítésére hivatkozva. A statisztika szerint az első három hónapban 235-en nyújtottak be kegyelmi kérvényt a köztársasági elnökhöz – olvasható az újságban, vagyis Áder idén nem túl kegyelmes. (MTI)

 

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!