Egyre közelebb a McGregor-Mayweather bunyó, már csak utóbbi válaszára várnak

A végén persze az is lehet, hogy egy nagy semmit kapunk mi, nem bunyót.

Úgy tűnik, megint közelebb kerültünk a Conor McGregor – Floyd Mayweather összecsapáshoz, miután az UFC pehelysúlyú ír bajnoka aláírta a régóta várt bokszmeccsről szóló szerződést. A hírt Dana White, az UFC mindenhatója jelentette be az Inside The NBA című műsorban, és állítása szerint már csak Mayweatherrel kell egyezségre jutnia.

White szerint ez a megegyezés persze még nem jelenti azt, hogy össze is jön a meccs, hiszen a Mayweather-csapattal már hónapok óta tárgyal. A legfrissebb információk szerint McGregor 75 millió, Mayweather pedig 100 millió dollár fölötti összeget kaphatna.

“Még mindig tárgyalok a Mayweather-csapattal. De semmiféle garancia sincs arra, hogy meg is egyezünk egymással.”

– hűtötte le a kedélyeket White, az azonban mindenképp jó jel, hogy McGregor csapata már belement a bunyóba.

I’ve been waiting to see this since the talk all started & the date is finally here!!!! #mayweathervsmcgregor #mcgregorvsmayweather #mayweathermcgregor #mcgregormayweather #floydmayweather #floydmoneymayweather #mayweather #conormcgregor #mcgregor #showtime #shotimetv #UFC #Boxing #ufcvsboxing #WBA #TMobilearena #tmobile #mayweatherproductions #PPV #PAPERVIEW #June10

43 Likes, 2 Comments – Lyndon Johnson jr (@lyndonjohnson) on Instagram: “I’ve been waiting to see this since the talk all started & the date is finally here!!!!…”

Az egész meccs ötlete egyébként még tavaly április környékén pattant ki Mayweather fejéből, amikor bejegyeztette a TMT50 szlogent, utalva ezzel arra, hogy rámegy az ötvenedik profi győzelmére is. 2006. májusában aztán Mayweather addig csavarta a szálakat, hogy egészen biztosan állította, a mérkőzés meg fog történni.

Ehhez aztán volt egy-két szava Dana White-nak is, aki azonkívül, hogy a UFC-t igazgatja, Conor McGregor promótere is. White cáfolta, hogy Mayweather valaha megkereste volna őket egy konkrét ajánlattal, vagy akárcsak egy ötlettel is, de nem zárkózott el a meccstől.

A bejelentések helyett azonban csak üres szájkaratét kaptak a nézők, legutóbb például januárban, amikor Mayweather egy kibaszott komédiásnak nevezte a 25 millió dolláros ajánlattal előrukkoló White-ot. Eközben persze a bokszoló apja is beszállt az üzengetésbe, aki szerint a meccs megalázó lenne McGregor számára, mivel a fia annyira helyben hagyná. Ezt már az amúgy sem visszafogottságáról híres McGregor sem hagyhatta szó nélkül, és üzent is egy szépet Mayweathernek:

“Őszintén szólva, az öklöm nagyobb a fejénél. Én kiütök embereket, ezek tények. Ha megütöm Mayweathert, a feje a lelátón fog landolni, értitek? Ha kiütöm azt a kis fejét, tisztán kifog repülni a nézők közé.”

– mondta McGregor az NESN sportcsatornán. A kérdés tehát már csak az, hogy a nevetséges üzengetésből lesznek-e valódi tettek. A labda most Floyd Mayweather oldalán pattog, már csak neki kellene egy ésszerű összeget mondania, aztán mehetne a móka. Ha végül tényleg sikerül megegyezni, akár már ősszel ringbe léphet a két nagypofájú harcos.

(via FloCombat, Nesn)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!