Hírek munka helyett: Majka elárulta véleményét a TV2-ről

Meg fognak lepődni, hát még azon, hogy állítólag Magyarország téli olimpiát rendezne.

  • Majka a Blikk Potyautas című Youtube-műsorában elárulta, mi a véleménye munkahelyével kapcsolatban. Kemény.

„Mostanában azt érzem a TV2-vel kapcsolatban, hogy olyan mint amikor van egy homoszexuális fiú, aki mindenképp be akarja bizonyítani, hogy hetero. De nem, nem kell elmondani, hogy nálunk minden rendben van, hogy nem szabályoznak felülről, és nekünk nem mondanak olyat, hogy nekünk mit kell mondani. Soha az elmúlt két vagy három évben, mióta ez a tulajdonosi kör van, nekem soha nem mondtak olyat, hogy mit kell mondanom, vagy ami nagyon fontos, hogy nem ezt kell mondanom, hanem mást. Mindig számon kérnek minket, akik ott dolgoznak, a Hajóst is, a Friderikuszt is, volt, hogy engem is, hogy ‘mit képzel, magától lesz legitim az egész’. Nem lehet olyan opció, hogy mi egyetértünk azzal, amit ők képviselnek? Miért kell azt gondolni, hogy az az igazság, amit önök mondanak? Ki a f*szt érdekel a politika? Engem nem érdekel a politika. Én egy olyan cégnél dolgozom, akiknek elvileg lehet, hogy van valami közük valamilyen politikához, de én a fizetésem egy olyan embertől kapom, akinek ha megnézzük a szakmai útját például, akkor nagyon sok embernek Magyarországon előre kellene köszönnie csókolómmal neki.”

  • Dévényi Tibor a mai napig élvezi, ha a lányok a cicijükre kérnek aláírást, vagy a nagymamák megállítják az utcán és szelfit készítenek vele. A 70 éves kívánságmester a Nők Lapjának azt is elárulta, hogy manapság már a legfontosabb a családja, fiai, párja, barátai, kiskutyája, na meg persze a közönség.
  • Gidófalvy Attila, a Karthago billentyűs-gitárosa hosszú évek óta küzdött több súlyos betegséggel, többek között magas vérnyomással, vércukorral, de volt gerincdaganata és csigolyatörése is. A Lord zenekarból már korábban távozó 64 éves Gidó komoly műtéteken esett át, és állítólag az operáció segítségével az orvosai szerint is jelentősen meghosszabbodhat az élete. Vállalta a műtét utáni karantént, és kedden a Volt egyszer egy Ifipark című nyári koncertsorozat sajtótájékoztatóján is egy szájmaszkban jelent meg. (Blikk)
  • Ma­gyarország fontolgatja, hogy megpályázza a 2026-os téli olimpia rendezését Ausztriával közösen, írja a Bors meg nem nevezett források alapján. Földrajzi okokból itthon nyilván nem az alpesi, hanem a jeges számokat rendeznék meg, így például a gyorskorcsolyát és részben a jégkorongtornát. A MOB legbelső körei­ből is megerősítették a lapnak azt az információját, hogy az ötletgazda Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. A lap érdeklődött az ügyben az Osztrák Olimpiai Bizottságnál is, ahol Wolfgang Eichler sajtófőnök elismerte, hogy Ausztria megpályázza a 2026-os téli olimpia megrendezését, de nem erősítette meg, hogy ezt Magyarországgal közösen tenné.
  • Mészáros Árpád Zsolt elmesélte, miért is aludt inkább ahelyett, hogy saját előadásán jelent volna meg. Azért, mert fáradt volt. (Bors)

Juicy J “Leanin” Feat. Chris Brown & Quavo (Prod. by Murda Beatz) (WSHH Exclusive – Official Audio)

Listen to the official audio of “Leanin” by Juicy J ft Chris Brown & Quavo. SUBSCRIBE to the Official WorldStarHipHop Channel for more original WorldStar material, music video premieres, and more: http://goo.gl/jl4las More WorldstarHipHop: http://worldstarhiphop.com https://twitter.com/worldstar (Follow) https://fb.com/worldstarhiphop (Like) http://instagram.com/worldstar (Photos) http://shop.worldstarhiphop.com (Shop)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!