Egy vödör kaját eszik a világ egyik legnagyobb cicája

Arról nem is beszélve, hogy a család kutyájánál is nagyobbra nőtt, így lassan mindenkit sarokba állít.

Egy melbourne-i, Omar nevű macska lehet az internet és a Guinness Rekordok Könyvének új sztárja. Omar, a maine coon macska konkrétan 120 centi hosszú és 14 kiló. Így két centivel veri a jelenlegi rekordcicát, de ezt még a Guinness embereinek is meg kell erősítenie.

“Gondoltuk, hogy talán ő a világ legnagyobb macskája, de őszintén szólva nem foglalkoztunk ezzel. Szerintünk még nem is állt meg a növésben.”

– mondta a hároméves Omar gazdája, aki még egy saját Instagram-fiókot is működtet macskájának. Az Omar_Mainecoon fiókot már 13000 felhasználó követi, akik mind imádják a különböző képeket Omarról.

Ilyen magassággal egyébként simán feléri a konyhapultot:

Yes I think I will have this… . . . . #mainecoon #mainecooncat #catsofinstagram #mainecoonsofinstagram #catsofinsta #catsofaustralia #giantcat #bigcats #gingercats

2,076 Likes, 46 Comments – Omar the Maine Coon (@omar_mainecoon) on Instagram: “Yes I think I will have this… . . . . #mainecoon #mainecooncat #catsofinstagram…”

A speciális diétát igénylő macska egyébként reggelire és vacsorára is egy vödörnyi, kizárólag maine coonoknak gyártott ételt eszik. Este pedig a kanapén alszik, mert máshol nincs is számára elegendő hely.

Heading into the weekend like 😴

819 Likes, 16 Comments – Omar the Maine Coon (@omar_mainecoon) on Instagram: “Heading into the weekend like 😴”

Omar amúgy akkorára nőtt, hogy nagyobb lett, mint a család kutyája. Nem kérdés, ki a főnök kettőjük közül.

I have grown! I am now more than twice as big as Penny! #mainecoonsofinsta #mainecoon #sheltie #shetlandsheepdog #instacoon #instasheltie #sheltiesofinstagram

1,247 Likes, 123 Comments – Omar the Maine Coon (@omar_mainecoon) on Instagram: “I have grown! I am now more than twice as big as Penny! #mainecoonsofinsta #mainecoon #sheltie…”

(via Mashable)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!