Hírek munka helyett: válogatott úszóról készült szexképeket árulnak

Havas Henrik egyelőre túl elfoglalt a képviselőséghez, míg a NAV tavaly sokkal több tartozást engedett el, mint korábban. Lapszemle.

  • Hétfőn arról írtunk lapszemlénkben, hogy egy olyan videófelvétel kerül elő, amin három hete a debreceni úszó ob-n egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú egy kabinban szexelt. Most a Bors napilapot keresték meg ismeretlenek egy ismert, várhatóan a budapesti világbajnokságon is induló válogatott úszólányról tavaly ősszel készült, szexuális aktust megörökítő felvétellel. Állítólag a sportolólány fiúja küldözgette el a barátainak a képeket, hogy nézzék, ő miket művel a mutatós úszónővel, azok meg továbbküldték az ő ismerőseiknek, mígnem valaki úgy gondolta, csinál belőlük egy kis pénzt. A képkereskedők közben felszívódtak, mert minden bizonnyal megijedtek, hiszen már a Nemzeti Nyomozóiroda már vizsgálódik az ügyben.
  • Elaludt, ezért a váltójának kellett beugrani Mészáros Árpád Zsolt helyett a szombat esti Nők az idegösszeomlás szélén című darabban, tudta meg a Blikk. Az ügyelő a Budán található Átrium Színház épületéből hívta a színészt, MÁZS pedig az Operettszínház Pesten található épületének eldugott szegletében aludt. Lőrinczy György, a Budapesti Operettszínház főigazgatója megerősítette, hogy valóban volt egy ilyen eset szombaton, amelynek lesz is következménye. Ez általában írásbeli fegyelmi vagy gázsimegvonás szokott lenni.
  • Bódi Sylvi szándékosan fotóztatta magát meztelenül. Képek itt.
  • Havas Henrik vasárnap 253 szavazatot kapott az időközi választásokon, így önkormányzati képviselő ett Kisorosziban, ám nem izgulta túl a történetet. Pedig még Kuncze Gábor is gratulált sikeréhez, amire Havas azzal viccelt, hogy a faluban Áder János köztársasági elnök a szomszédja és lehet cserélnie kellene vele, mert jobban járna vele Kisoroszi és az ország is. A viccelődés után a műsorvezető elmondta, pártatlan megfigyelőnek küldték a testületbe, és arra hivatott, hogy a község érdekeit képviselje, ám nem tudja, az ATV-s munkái miatt mikor lesz erre ideje, hiszen csak minden második hete szabad. (Blikk)
  • A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) több mint 637 milliárd forint követelésről mondott le tavaly, ez több mint négyszerese a 2015-ös lemondásnak, amikor 157 milliárd forintot engedett el – írja keddi számában a Világgazdaság az adóhatóság 2016-os évkönyvére hivatkozva. Ezek az összegek olyan követelésekre vonatkoznak, amelyeknél a felszámolás során megtérülés egyáltalán nem valószínűsíthető. 2014-ben 70 milliárd volt a leírás, 2013-ban 57 milliárd, 2012-ben pedig szintén 70 milliárd. (MTI)

Nyitókép: Pixabay (illusztráció)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!