18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Mi van akkor, ha az emberölés a válás egyetlen megoldása?

Összesen két vesét, két tüdőt, májat két darabban, epehólyaggal, fél gyomrot, egy lépet, vastagbél maradványokat, a vékonybél hosszabb szakaszát és két darab féltenyérnyi nagyságú bőrt, zsírszövettel együtt engedtek le.

Bezsenyi Tamás kriminológus-történész egy rövid időre boncmesterré avanzsált, Dulai Péter, a Reset krimi szakírója pedig a rá jellemző elegáns távolságtartással mesélt arról, hogyan égette el Gulácsi Dezső volt szeretőjét, Janó Rozáliát pillanatok alatt. A Tilos Rádió Spanyol Inkvizíció című kriminalisztikai műsorában beszélgettek arról, vajon miért öljük meg azt, akit szeretünk? Szóba került még SZOT-üdülő, reménytelen szerelem, sikkasztás, Csatornázási Vállalat, és a szocialista együttélés devianciái.

A teljes, április 20-i adás itt hallgatható meg:

Spanyol Inkvizíció

Kínvallatós műsor.

  • Mi van akkor, ha a válás – mint jogilag definiálható cselekmény – nem része egy rendszernek, és csak illegális tevékenység, vagyis emberölés révén következhet be a szakítás?
  • Csak nem azért nem féltek a győri építők a téltől, mert ők is olyan hőlégfúvógéppel dolgoztak, mint amilyenben Gulácsi Dezső elégette volt szeretőjét, Janó Rozáliát?
  • Hogyan győzte le a tesztoszteront a munkakönyv, illetve annak hiánya?
  • Hogyan oldottak meg a zsaruk 1955-ben egy gyilkossági ügyet, mikor az áldozatból egy marék hamu sem maradt?

Miután elégette szeretőjét, még rántottát csinált a melegnél a kecskeméti gyilkos

  • Vajon Szabári Jánosné hibája, hogy férje, a Villányi úti általános iskola igazgatóhelyettese, a földrajz-biológia szakos tanár feldarabolta?
  • Egyetlen értelmiségi darabolós gyilkosunk lehúzta felesége darabjait a vécén. De akkor miből következtetett a rendőrség arra, hogy előtte megfojtotta az asszonyt?
  • Hogy lehet az, hogy valaki, aki feldarabolja a feleségét “csak” 15 év börtönt kap?

Ép ésszel felfoghatatlan, ahogyan megölte feleségét a budai tanár

Bezsenyi és Dulai ezekre a kérdésekre kereste a válaszokat. A beszélgetés két hét múlva folytatódik majd a Jó estét nyár, jó estét szerelem főhősével és Kohányi Ferenc példátlan esetével.

Blue Oyster Cult – (Don’t Fear) The Reaper 1976 [Studio Version]cowbell link in description

blue oyster cult’s: dont fear the reaper: this is the studio version of the song and it was released in 1976.

(Címlapkép: Gulácsi Dezső megmutatja, hol dugta be Janó Rozália holttestét a deubába (dr. Bodor Endre – Élet elleni bűncselekmények)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!