Hírek munka helyett: Kelemen Anna ismét szexhirdetésben tűnt fel

De nem magát hirdeti, csak megint visszaéltek képeivel. Hujber Ferenc ügye pedig tovább bonyolódik.

  • A rendkívüli időjárás miatt ma, azaz pénteken reggel 5 órakor az országban kilenc települést nem lehet megközelíteni közúton. A kilencek: Répáshuta (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Fallóskút, Bagolyírtás, Mátraszentimre, Mátraszentistván, Mátraszentlászló, Galyatető, Kékestető, Mátraháza (Heves megye). Vas és Heves megyében több településen nincs áramszolgáltatás, így ezeken a településeken folyamatos a rendőri jelenlét a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében. (police.hu)
  • A Bors megtudta, sokkal durvább a helyzet Hujber Ferenc családjában, mint azt elsőre sejteni lehetett, és a rendőrség kérésére a gyámhivatal is foglalkozik a kényszerítéssel vádolt férj ügyével. Sajtóhírek szerint a közeli hozzátartozók tisztában vannak azzal, hogy Hujber a gyerekei előtt szidja a feleségét, ez pedig egyáltalán nem jó dolog, így érthető, ha már a gyámügy is belefolyt az ügybe. A színész ellen a rendőrség kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, amiért akár három év börtön is járhat.
  • A 15 éves Késely Ajna legyőzte Hosszú Katinkát és Kapás Boglárkát is 400 méter gyorson a debreceni úszó ob második napján. A világ- és Európa-bajnok Cseh László 10 perc alatt két számban is a dobogó legfelső fokára állhatott. Előbb 50 méter pillangón, majd egyből utána 200 méter vegyesen is elsőként csapott a célba. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú a papírformának megfelelően megnyerte a 200 méter vegyes női számát, idejével pedig átvette az első helyet a világranglistán. (Blikk)
  • Kelemen Anna a napokban egy szexhirdetésben tűnt fel, de természetesen kiderült, hogy a hirdetést nem ő adta fel, hanem valakik orvul felhasználták az egyébként privát célból készült erotikus képeit. A hirdetést azóta már le is vették az oldalról.
  • Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella felháborítónak tartja, hogy ittas vezetéssel és baleset okozásával vádolják. Az asszony a csütörtöki Story magazin címlapján szerepelt, ám aljas rágalomnak tartja, hogy ittas lett volna, ő mindössze egy pohár bort ivott, és azután ment el tojásért autójával. Ja és a baleset se baleset, mindössze annyi történt, hogy egy külföldi rendszámú autó hirtelen lefékezett előtte, ő pedig épphogy megérintette a hátulját. Ügyvédjével már fellebbeztek is azért, hogy mielőbb visszakaphassa elvett jogosítványát. (Blikk)

PÉNTEK!

French Montana – Unforgettable ft. Swae Lee

“Unforgettable” ft. Swae Lee Available at iTunes: http://smarturl.it/Unforgettable_iTunes Apple Music: http://smarturl.it/Unforgettable_AM Spotify: http://smarturl.it/Unforgettable_Sptfy Google Play: http://smarturl.it/Unforgettable_GP Amazon Digital: http://smarturl.it/Unforgettable_Dig Deezer: http://smarturl.it/Unforgettable_Dzr Soundcloud: http://smarturl.it/Unforgettable_SC Tidal: http://smarturl.it/Unforgettable_Tidal French Montana online: www.frenchmontanamusic.com https://www.instagram.com/frenchmontana https://twitter.com/FrencHMonTanA https://www.facebook.com/FrenchMontanaOfficial (C) 2017 Epic Records, a division of Sony Music Entertainment/Bad Boy Entertainment

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!