Vajna Tímea hárommillió forintnyi ruhában fesztiválozott

Andy Vajna felesége a Coachella fesztiválon saját magát szórakoztathatta azzal, hogy még a stylistja is egy vagyonba került.

Azon már kisírhatta magát mindenki, hogy Vajna Tímea már megint a hétvégén lezajlott Coachella fesztiválon volt, ami ugye az USA legpatinásabb fesztiválja és nagyjából kötelező rajta a megjelenés minden magára valamit is adó hírességnek. Már azon is túl vagyunk, hogy Andy Vajna hitvese pár óra után letörölte azokat a videókat, amelyeken nagyjából olyan részegnek tűnik, mint amilyen a klasszikussá vált Balaton Soundos produkciója során lehetett. De szerencsénkre mindig ad okot puffogásra! Az Instagramját böngészve feltűnt, hogy ezek a ruhák nem holmi egyszerű göncök, ahogy az is, hogy egy stylist adta rá őket! Értik? Vajna Tímea nem úgy intézi ezt a fesztivál dolgot, hogy kiszedi azt a felsőjét, amit nyugodtan lehányhat, hanem pénzt ad valakinek, hogy laza és fiatalos csajnak tűnjön.

Kiderült, hogy a stylist Jennifer Mazur, ő dönthette el, miben parádézzon hazánk első számú fánknagyasszonya azon a mulatságon, ahol a Radiohead, Lady Gaga és Kendrick Lamar voltak headlinerek.

Íme Mazur tömör önjellemzése:

“Ruhákkal játszom megélhetésért.”

A profi stylist Alessandra Ambrosio és Olivia Culpo szupermodellek állandó tanácsadója. Szóval nem arról van szó, hogy Vajnáné egy feltörekvő tehetséget bízott volna meg. A hírnéven túl a megbízás oka lehetett még, hogy Mazur érvényesülését is rokoni kapcsolatai segítik. Legismertebb öltöztetettje – az említett Alessandra Ambrosio – egyben sógornője ugyanis. Az öltöztetősztár nyáron az amerikai Cosmopolitannek nyilatkozott a stylist-élet rejtelmeiről, és mivel megkeresésünkre nem válaszolt, az ott megjelentekből próbáljuk összeollózni, miként zajlott Vajna fesztiválos, és a kissé furára sikerült utcai outfitjének kiválasztása:

 • Az ügyfelei öltözetét általában 3-4 nap alatt állítja össze.
 • Csak a legritkább esetben jó választás a pánt nélküli melltartó.
 • A fodrászokkal és sminkesekkel együtt találják ki a tökéletes outfitet, mindennek stimmelnie kell.
 • Bár ez a magyar híresség esetében valószínűleg nem volt szempont, a drága ékszerekre testőrök vigyáznak.
 • Szintén nem valószínű, hogy a coachellás szetteket érintette volna, de például a vörös szőnyegeken látott ruhák 90 százaléka kölcsönzött. (Reméljük azért Vajna Timi megengedhet magának egy saját fesztiválruhát!)

Ahogy említettük, Jennifer Mazurt nem sikerült elérnünk, ezért Butor Krisztina stylist segített eligazodni:

“Az biztos, hogy csillagászati összegbe került. Akik megtehetik, magukat szórakoztatják ilyesmivel. És még be is jön, mert itthon mindenki vele foglalkozik. Az is fennállhatott persze, hogy nem volt annyira drága, és Andy miatt le tudták barterezni.”

Szóval mindenki nyugodjon meg, kis mázlival Vajna Tímea ajándékba kapta a jó stílust. De ne felejtsük el, hogy ezek a ruhák is pénzbe kerültek. Az összeg nagyságáról Bors Csenge stylist világosított fel minket, hogy a végén kiderülhessen, Vajna Tímea annyi pénzt költött ruhára, amennyi elég egy jó kis felháborodáshoz, lélegeztetőgépezéshez és boltban panaszkodáshoz.

 • A ruha ále by Alessandra, nagyjából 50 ezer forintba kerül.
 • A nyaklánc ránézésre gyémántberakásos, az úgy 365 ezer forint.
 • A napszemüveg sima Dior, 150 ezer forint.

Coach Ella #coachella #coachella2017 #festivalfashion #alebyalessandra 📸 @timuremek

684 Likes, 6 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “Coach Ella #coachella #coachella2017 #festivalfashion #alebyalessandra 📸 @timuremek”

Jöhet is a következő szett!

 • Ránézésre egy Gucci bomber van a kezében, 3000-6000 dollár között árulnak hasonlókat, tehát 1 millió forint feletti az összeg.
 • A ruha Alexandre Vauthier, 300 ezer forint.
 • A napszemüveg újra Dior lehet, tehát 150 ezer.

#coachella #coachella2017 style by @jennifermazurstyle 📸 @timuremek #coachellastyle #festival #outfit @alexandrevauthier 🤘

962 Likes, 4 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “#coachella #coachella2017 style by @jennifermazurstyle 📸 @timuremek #coachellastyle #festival…”

Ne felejtsük el, hogy a Coachella három napig tart, és 72 órán át nem járhatunk ugyanabban a rongyban!

 • A ruha ále by Alessandra, nagyjából 50 ezer forint.
 • Mellette egy Louis Vuitton hátizsák van, közel egymillió forintba kerül.

💫 #chill #vibes #indio #ranchomirage dress: @alebyalessandra 🤗 from @revolve #revolve

1,491 Likes, 8 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “💫 #chill #vibes #indio #ranchomirage dress: @alebyalessandra 🤗 from @revolve #revolve”

Ha kicsit mélyebben belenyúlunk Vajna Tímea (illetve Andy Vajna) zsebébe, és összeadjuk csak azt, ami rajta volt (és akkor a cipőket még nem számoltuk), akkor kiderül, hogy

Vajna Tímea összesen 3 millió és 65 ezer forintot öltözködött el

egy olyan bulira, ahova a kevésbé szerencsés emberek a porban fetrengeni járnak. Hát, ilyen egy igazán luxy fesztivál.

(címlap: Instagram, kiemelt kép: Horváth András)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!