Hírek munka helyett: ismét áll a bál Hujber Ferenc körül

A színész ellen kényszerítés miatt nyomoznak, rajta kívül Hosszú Katinka, Zalatnay Sarolta törött bordái és egy kis Gáspár Győző indítja a napot.

  • Hujber Ferenc néhány hete az egész országból bohócot csinált, és azóta nem sokat beszéltek róla, így ideje volt már egy újabb címlapsztorinak. Most a Bors azt írja, a napokban olyan családi balhé volt a színész és felesége, Cynthia között, hogy a rendőrségnek kellett közbelépnie. Az ügyben a Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szentendrei lakossal szemben (ez lenne Hujber), de a büntetőeljárásról szóló törvény alapján személyes szabadságot korlátozó intézkedésre nem került sor. Cynthia édesapja már régóta háborog a veje miatt, és hogy lányának rengeteg mindent kell tolerálnia, így már a Facebookon is hangot adott véleményének. Az após többek kö­zött nyilvánosan örömködött azon, hogy veje kiírta az oldalára: egyedülálló. Csütörtök reggelre Hujber Ferenc családi állapota ismét változott: bonyolult kapcsolatban.
  • Szerdán kezdődött el Debrecenben az úszók országos bajnoksága, és Hosszú Katinka döbbenetesen módon eddig még egy aranyérmet sem nyert. A háromszoros olimpiai bajnok az első nap mind az öt női versenyszámában rajtkőre állt, de 200 mellen ezüstérmes, 1500 gyorson és 200 háton bronzérmes, 50 gyorson pedig negyedik lett, míg az erős számának számító 200 pillangón csak nyolcadik lett, 7 másodperccel a győztes Jakabos Zsuzsanna mögött. Pánikra semmi ok, hiszen április van, a vizes vb-ig bőven lesz ideje formába lendülni.
  • Gáspár Győző maga mellé vett egy okleveles adószakértőt, aki szerint a showman minden ellene felhozott vádpontban ártatlan. Angyal József szerint ügyfele minden forinttal el tud számolni, és egyáltalán nem is történt bűncselekmény, sőt a NAV koholt vádak alapján indított eljárást Győzike ellen, mivel szerintük egy közhiteles nyilvántartást meghamisítottak, amit értékeltek és elküldött a bíróságnak. De legalább a pénz geci jó helyen van. (Bors)
  • Zalatnay Sarolta még tavaly novemberben esett le az érdi Stop Shop lépcsőjén és hat bordáját törte el, emiatt pedig az üzletet tették felelőssé. Cini és ügyvédje szerettek volna peren kívül megegyezni, ez azonban nem jött össze, így perre viszik az ügyet. 8 milliót követelnek a hat törött bordáért.

Már csak egy napig tart a tél!

Ossian: A tél Hercegnője

This is a song by Ossian, a Hungarian Heavy Metal band.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!