Áprilisi tél: elindították a síliftet a Nagy-Hideg-hegyen

“Hideg-hegyen átlagosan 45 cm havat mértünk reggel. Elindítottuk a síliftet, mert néhányan felvergődtek a hegyre a csodás élményért!! A ratrakot is munkára fogjuk.”

− írja az Időkép.

Nagy Hideg-hegy Sí- és Túraközpont

Hideghegyen átlagosan 45cm havat mértünk reggel. Elindítottuk a síliftet, mert néhányan felvergődtek a hegyre a csodás élményért!! A ratrakot is munkára fogjuk.

Történelmi napokat élünk, hiszen megdőlt az április 20-i hórekord, a hóvastagság a Kékestetőn is átlépte a 45 centit. Akinek van kedve és ideje, ugorjon el a Börzsönybe síelni, aki pedig hozzánk hasonlóan lusta, az nézze az Időkép élőképét a Nagy-Hideg-hegyről. Nyugis csúszást!

Nagy Hideg-hegy

Uploaded by idokeptv on 2017-03-23.

Oszd meg a cikket

BKK: a rendszer biztonságosan működik

A Budapesti Közlekedési Központ kérésének eleget téve közöljük az alábbiakat:

“A reset.hu oldalon A BKK szerint nincs nagyobb gáz a simán hamisítható mobilbérletekkel címmel megjelent cikkük kapcsán a BKK az alábbi reagálást küldi. A cikk címében tévesen állítják, hogy „simán hamisítható”-k a BKK online felületén vásárolható termékek.

Mivel a most bevezetett értékesítési csatornán az ellenőrzés alapvetően online rendszerben történik, vagyis az internetes felületen megjelenő QR kód, illetve – az okmány típusától függően – az igazolványok beolvasásakor az ellenőrök azonnal visszajelzést kapnak arról, hogy az adott ügyfél rendelkezik-e érvényes utazási jogosultsággal. Ezáltal, valamint a beépített biztonsági elemek segítségével, az online értékesítés során kibocsájtott termékek hamisítása, illetve sokszorosítása jelentős nehézségekbe ütközik.

A rendszer biztonságosan működik, és az általa nyújtott szolgáltatások igénybevételére alkalmas”.

Oszd meg a cikket

Nagyon úgy tűnik, hogy megölte magát a Linkin Park énekese!

Pedig a Volton még nem látszott semmi.

Chester Bennington felakasztotta magát – adta hírül az Index a TMZ nyomán. A hírt azóta több, a még hihető kategóriába tartozó világhírügynökség is megerősítette. A Linkin Park énekesének holttestét helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor találták meg a Los Angeles megyei Palos Verdes Estates nevű településen, egy magánlakásban. A 41 éves énekesnek hat gyereke volt két feleségtől.

Az együttes soproni debütálása kapcsán készült videós látleletünk innentől nekrológ!

Amikor Chester leveszi a felsőjét, kiráz a hideg

Oszd meg a cikket

Végre iható lesz a sör a Szigeten!

Elnézést kérünk, mert nyilván eddig is iható volt – a folyadékoknak van egy ilyen tulajdonsága –, de a minden pultban kapható standard malátakoktélból végre nem spórolják ki a komlót. Szerdán mutatták be a Sziget Sört egy sajtótájékoztatón, amelyre sajnos nem tudtunk elmenni, de egy kémünk szerint a Dreher sörgyár terméke „a klasszikus Drehernél határozottan jobb, a Hidegkomlósnál kevésbé intenzívebb”.

Márpedig a Hidegkomlós Dreher a Soproni IPA mellett a magyar nagyüzemi gyártás értékelhető dobása, és ha ez a sör erre hasonlít, az már nem jelent rosszat. A komlósabb  tömegtermékek nagymértékű fogyasztása kevésbé terheli a számlaegyenlegünket, mintha kisüzemiket innánk, miközben a sörivás élményéből nem csak a savanyú szájíz marad. A fesztiválokon vásárolt világos sörök  szinte minden fesztiválozó szerint olyan „különleges” főzetek, amelyek tartalma valahogy elmarad a palackozott termékekétől, de ezen összeesküvéseket sajnos még nem sikerült leleplezni. Amit viszont tudni lehet a Sziget Sörről:

  • kreatív névválasztás
  • Centennial komlóval készül, aromás, virágos ízt érezhetünk a nyelvünkkel
  • 4,5 százalékos alkoholtartalom segíti a hidratációt és a hangversenyre látogató közönség józanságát megőrizni
  • 700 forintba kerül majd egy korsó belőle

És a végén mutatunk egy remek infografikát is, jó egészséggel fogyasztjuk!

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!