Öngyilkos lett a börtönben az életfogytiglanra ítélt korábbi NFL-játékos

Aaron Hernandez egy 2013-ban elkövetett gyilkosság miatt került börtönbe. 27 éves volt.

Öngyilkos lett Aaron Hernandez, korábbi New England Patriots játékos, akit még 2015-ban ítéltek életfogytiglanra egy ismerőse, Odin Lloyd 2013-as meggyilkolásáért. A 27 éves játékost pénteken még felmentette a bíróság egy másik, 2012-ben elkövetett kettős gyilkosság ügyében, de mivel így is életfogytiglani börtönbüntetés várt rá, inkább véget vetett az életének.

A massachusettsi büntetés-végrehajtási intézet szerda reggel erősítette meg a hírt, miszerint Hernandez előbb eltorlaszolta a cellája ajtaját, majd egy lepedőből font kötél segítségével felakasztotta magát. A 27 éves Hernandezt büntetése alatt végig magánzárkában tartották, mivel a bíróság tartott tőle, hogy öngyilkosságot követ el.

Aaron Hernandez Highlights (HD) Locked Up By Akon

I found this song to be very fitting, so i decided to throw it in with some highlights. Song is Locked Up By Akon I do not own the song or highlight clips and i am using them for entertainment purposes. I am not making any profit from this video.

Hernandezt még 2010-ben draftolta a New England Patriots csapata, akik tudták, hogy balhés játékosról van szó, de mivel a pályán remek teljesítményt nyújtott, 2012-ben szerződést hosszabbítottak vele. A szerződés aláírása után azonban már nem lépett pályára, 2015-ben pedig életfogytiglant kapott. Hernandez ügyvédje állítólag szeretett volna még egy kört futni az ügyben, de a játékos ezt már nem várta meg.

(via ESPN)

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!