Hírek munka helyett: Sarka Kata már nem tagadja, ki az új párja

Gáspár Győző korábbi házasságtöréséről és Gesztesi Károly új életéről is esik szó szerda reggeli válogatásunkban.

  • A Velvet információi szerint egy jómodú, ingatlanokkal üzletelő férfi házibulit rendezett vasárnap éjjel a veresegyházi Budapesti úti irodája feletti lakásban, és a buli során négyen, két férfi és két nő kábítószert fogyasztottak, amitől rosszul lettek. A 32 éves házigazda barátnője már halott volt, mire a mentők a helyszínre érkeztek, egy férfit és egy nőt pedig eszméletlen állapotban a budapesti Péterfy Sándor utca kórház toxikológiai osztályára szállították, a lap úgy tudja, hogy jelenleg mindketten kómában vannak. A házigazdát a rendőrök őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták.
  • Sarka Kata és B. István egy pár. A Blikk szerint bár Sarka először kiakadt, amiért a Story magazin megírta a románcukat, most már állítólag megbékélt, ám tanult a múlt hibáiból, és a jövőben a boldogságát és a nehéz pillanatait is megtartja magának. Egy informátor szerint eleinte még próbálták titkolni a kapcsolatukat, és ügyeltek arra, hogy kizárólag nagy baráti társaságban lássák őket együtt, akkor sem olyan helyzetben, ami találgatásra adhat okot, mára viszont lazítottak ezen. Bárhol össze lehet velük futni, és azon sem kell meglepődni, ha fogják egymás kezét. Sarka Kata most sem nyilatkozott a szerelméről, míg Hajdú Péter csak annyit üzent:

    „Sok boldogságot nekik.”

  • Gáspár Evelin az Esti Frizbi felvételén kitálalt, és elmondta, hogy anno 10 évvel ezelőtt édesapja, a most éppen elég nagy kulimászban lévő Gáspár Győző VV Gigi kedvéért lépett le otthonról vagyis állítólag vele csalta az ország Bea asszonyát. Evelin elég sokat mesét Hajdú Péternek apja állítólagos hűtlenségeiről és arról, hogy még most is rendszeresen szilikonnal teletömött fiatal fitneszladyket fűzöget a Facebookon. VV Gigi egyébként nem szeretne magyarázkodni, hiszen azt mondja, nem volt közelebbi kapcsolata Győzikével. (Bors)
  • Gesztesi Károly egy napja így néz ki, mióta állítólag nem iszik. Mármint alkoholt. HÉV-vel utazik! Halat eszik! Edz! Golfozik! Zongorázik! Hát megáll az eszünk!

Mi ez az idő, bazmeg?

Vadnyugat – Mi ez az idő?!

Komolyan kérdezem! ha valakinek muszáj letölteni: http://www.mediafire.com/download/hq7eqdvawpuc5vb/Vadnyugat+-+Mi+ez+az+id%C5%91.mp3

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!