18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A szocialista együttélés devianciái, avagy miért öljük meg, akit szeretünk?

Reset a Tilosban, Tilos a Resetben.

Bezsenyi Tamás történész-kriminológus és Dulai Péter, a Reset krimi szakírója beszélget április 20-án csütörtökön 20:00 órától a Tilos Rádió Spanyol Inkvizíció című – öndefiníciója szerint kínvallatós – kriminalisztikai műsorában.

Bezsenyi és Dulai a következőkre keresik a választ:

  • Gulácsi Dezső vajon miért tette egy építkezésekhez használt, 1400 fokon izzó hőlégfúvóba korábbi szerelmét, Janó Rozáliát? Illetve ezt követően miért érezte szükségét egy rántotta elkészítésének?
  • Mit tudhatunk a levéltári anyagok tükrében Szöllősi Györgyről, a Jó estét nyár, jó estét szerelem című Fejes Endre-regény főhőséről?
  • Vajon az egyetlen értelmiségi darabolós gyilkos, a szintén a Normafához közel tevékenykedő Szabári János miért húzta le a vécén felesége darabjait?
  • A miskolci avasi lakótelep II-es ütemén lakó fűtősegéd és gyakorló alkoholista Kohányi Ferenc miért gondolta, hogy bosszút állhat feleségén, ha ledobja gyermekeit a tetőről?

A szocialista együttélés devianciái avagy miért öljük meg?

A szocialista együttélés devianciái avagy miért öljük meg?

A műsor meghallgatása után talán ön is jobban megérti: miért kínozta a félelem a szocialista állampolgárokat és miként emésztette féktelen düh a szocializmusban élő elkövetőket? Mi köze az egészhez a szocialistának nevezett kornak? Főleg, ha tudjuk, hogy az idei lúgos doktor bosszúmódszerét az állampárti kollektivizmus miatt disszidált dr. Káplány Géza már 1962-ben alkalmazta Los Angeles-i apartmanjában – Szöllősi György tettével egy évben.

A műsor magazinosított verzióját hamarosan nálunk is olvashatja.

Miután elégette szeretőjét, rántottát csinált a melegnél a kecskeméti gyilkos

Visszamentünk a hatvanas évekbe, hogy a Rákóczi úti albérletébe is kövessünk egy gyilkost

Ép ésszel felfoghatatlan, ahogyan megölte feleségét a budai tanár

Ledobálta őket a panel tetejéről – a miskolci hármas gyermekgyilkosság

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!