Hírek munka helyett: Gáspár Győző szerint a pénz g*ci jó helyen van

A showman ezt mondta a rátörő NAV embereinek, de ezen kívül is akadnak érdekességek az ünnepek utáni első lapszemlénkben.

Gratuláljunk saját magunknak, hogy az elmúlt négy napot sikeresen túléltük, és miközben a maradék sonkából és tojásból reggelit készítünk, nézzük is meg, mik a hírek ezen szokatlanul bánatos kedd reggelen. Jó lesz!

„Hat óra előtt bekopogtak a maszkos, gépfegyveres kommandósok, és közölték, hogy házkutatási parancsuk van. Virágot kirángatták az ágyból, lehúzták az ágyneműjét, a matraca alá is benéztek. Szegény kislány azóta köztünk alszik. Átkutatták a ruháinkat, a függönyök mögötti részt is átvizsgálták. Még mosdóra se mehettem egyedül. Ezzel egy időben Evelinnél, anyósomnál, sógornőmnél, a testvéremnél, illetve a sofőrömnél is jártak, az ő otthonát is feltúrták. Mondták, szeretnék megnézni, hogy ott, a Győzike-villában van-e kábítószer vagy lőfegyver. Erre mondtam nekik, hogy ne vicceljenek már. Hát még alkoholt sem ittam. Ott már egy újabb csoport várt, akik körbevették a házat. Nekem szegezték a kérdést, hogy van-e a házban kábítószer vagy lőfegyver”

− számolt be a napilapnak döbbent arccal Győzike, akinek összes otthonába meghívták a gáz-, villany-, víz- és áramszolgáltató szerveket is, de legalább a 740 ezer forint készpénzből, amit náluk találtak csak 710 ezer forintot vittek el, 30 ezret hagytak húsvétra. A Blikk birtokába jutott rendőrségi jegyzőkönyvből még idéznénk egyet a házkutatásról.

„Nyilatkozott továbbá, hogy…készpénze annyi van, amennyi a pénztárcájában van, továbbá szó szerint azt mondta, hogy a pénz geci jó helyen van, kurva jó helyen van.”

  • Az egész húsvéti hétvége leginkább romantikával átitatott, természetesen tévében is látható pillanata volt Kasza Tibor A Nagy Duettre idézett lánykérése, és újdonsült menyasszonya, Darai Andrea alias Manker most már el merte mondani a világnak, hogy már az első randevú után tudta, Kasza az a férfi, akire mindig is vágyott. Az énekes nemrég bevallotta, több vizsgálaton is átestek annak érdekében, hogy kiderítsék, miért nem érkezik a közös gyerek, de nem adják fel.
  • Pécsi Ildikót néhány hete engedték ki a kórházból és azóta sincs túl jó bőrben, mivel a fia és a menye között már ötödik éve dúló háború az egész családot, így őt is padló­ra küldte. A 76 éves színésznő úgy érzi, valami nagyon rosszat csinálhatott előző életében, amiért ennyire bűnhődnie kell, hiszen ezen a Földön már át kellett élnie egy méhen kívüli terhességet, de medencetörése és koponyasérülése is volt. Jobbulást és lelki békét kívánunk a művésznőnek.
  • Kilenc balesetben kilencen haltak meg az ország közútjain a négynapos hosszú hétvégén – közölte a rendőrség hétfő reggel internetes oldalán. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleménye szerint a rendőrök 169 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, a kilenc halálos kimenetelű baleset mellett, 39 súlyos és 121 könnyű sérüléssel végződött. A rendőrök összesen 843 embert állítottak elő, köztük 363-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, további 86-ot ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedésre 504 esetben volt szükség – olvasható a police.hu oldalon.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!