Hírek nagyszombat helyett: a NAV forgatott egy új Győzike show-t!

Lapszemlénkben ott van még a válásképtelen Sarka Kata és Hajdú Péter és egy kis Eurovízió is.

Jó reggelt kívánunk, itt a reset.hu ünnepi lapszemléje, ami tartalmában a megszokott persze, de hát ünnep van.

  • Először is nézze meg a Győzike show különkiadását! A főszereplő Gáspár Győző a szokásosnál is nagyobb kalamajkába keveredett, ugyanis a NAV ment hozzá ki adócsalás és sikkasztás gyanúja miatt. A közlemény szerint “a testvérek az érdekeltségükbe tartozó külföldi cégek nevére vásároltak nagy értékű autókat, amiket strómanok vezette magyar cégeknek adtak tovább, végül a járművek többségét nagy haszonnal eladták. A sok cég közbeiktatásának célja minden bizonnyal az áfafizetés elkerülése volt. Tíz autó többszöri eladása révén több mint negyvenmillió forint adó­hiányt okoztak az államkasszának. A testvérpár idősebb tagja rá­adásul a család román cégének bankszámlájáról ötvenmillió forintot költött magára, ezért sikkasztás bűntett miatt is felelnie kell.” Na de nézze meg, hogy szállnak ki a hatóságok a showmanhez, aki a Bors szerint akár öt év börtönt is kaphat!

Nógrádi trükközőket lepleztek le a pénzügyi nyomozók!

Egy Nógrád megyei testvérpár és három társa, feltehetően az áfaszabályok kijátszásával, strómanok bevonásával cégről cégre értékesített drága autókat. Az öt gyanúsítottat kihallgatták a pénzügyi nyomozók, akik egyúttal több mint hatvan helyszínen tartottak házkutatást, hogy összegyűjtsék a bizonyítékokat.

  • Oroszország visszalépett az Eurovíziótól. Röviden: az indulójukat korábban három évre kitiltották a versenyt idén rendező Ukrajnából, mert a kérdéses helyzetű Krím félszigeten lépett fel engedély nélkül az orosz oldalról belépve, és ezt az ukránok nem akarták feloldani, mivel szerintük szándékosan provokálnak az oroszok. Az oroszok ezért úgy döntöttek, az egész versenyből kiszállnak és a tévé sem közvetíti azt.
  • Sarka Kata képtelen elválni Hajdú Pétertől, most épp Hajdú nem jelent meg a tárgyaláson. Az ok egyszerű, a műsorvezetőnek nem volt hozzá kedve: “Egész egyszerűen nem volt kedvem ehhez az egész felhajtáshoz, semmi sem sürget, ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek el. Nem éreztem azt, hogy két nappal a születésnapom után egy válásnak helye lenne az életemben” – monda a Blikknek. Ebben a mai világban még válni sem lehet rendesen!
  • Újra meg kellett műteni Cserhalmi György gerincét, de szerencsére sikeres volt az operáció.

 

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!