Újra Stadler Józsefé az akasztói Stadler stadion!!!

2017 tavaszán egyszerre tér vissza a Kacsamesék és Stadler József. Annyira kilencvenes évek.

Minden előzmény nélkül, egyszer csak megjelent a közelmúltban adócsalásért öt év börtönre ítélt Stadler József Facebook-falán, hogy

“Visszavásároltuk a Stadiont !!!!!!!!!!!!!!!”

József Stadler

Visszavásároltuk a Stadiont !!!!!!!!!!! a Stadler alapítvány részére, az adásvételi szerződés aláírása megtörtént.

A szűkszavú “visszavásároltuk” sok mindent jelenthet, akár azt, hogy maga Stadler, de akár azt is, hogy egy Stadlerhez köthető üzleti kör. Egyelőre még adományokat gyűjtenek, viszont a pénzért cserébe fel tudják ajánlani a rettenetes állapotban lévő stadion infrastruktúráját, ha valaki mégis ott szeretne konferenciát tartani, netán éttermi szolgáltatást igénybe venni.

József Stadler

Az adományok fejében különböző kedvezményeket vehettek igénybe a Stadion átvétele után, pl szállás,rendezvények, konferencia,éttermi szolgáltatás, üzleti találkozók 0-24 óráig , horgászat ,…

stadler-03
Egy fotó a fénykorból, Stadler magángyűjteményéből

A lényeg persze az, hogy nem lenne igazi visszatérés, ha a Stadler stadionba ne álmodnának újra futballt. A helyi csapatot már nem Stadlernak, hanem Akasztó FC-nek, ráadásul a stadionjuk is csak egy pálya, ahogy az a megye egyben szokás. (Eltekintve attól, hogy az NB I-ből két éve kizárt Kecskemét is ebben a csoportban szerepel egy olyan stadionban, amelyen múlt ősszel még az Újpest fogadta az ellenfeleit.)

József Stadler

Ami a fő !!!! sport rendezvényekre is igénybe vehető a Stadion.

Az első lépés tehát megvan, Stadler közleménye szerint újra Stadler irányít a stadionban. Következhet a hasznosítás, hogy a stadion megálljon a saját lábán, és mint látjuk, szállodában, konferenciában, sőt, sportban gondolkodnak. A nagy kérdés, hogy vajon az egykor egészen az NB I-ig menetelő Stadler FC is visszatér-e valamikor?

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!