Megoldjuk az ünnepét, fel se álljon a tévé elől!

A négynaposra duzzasztott ünnep kiváló alkalom a maratoni semmittevésre, segítünk!

Most, hogy végre négynapos ünnep lett a húsvét, tényleg ez lett a világ legkirályabb ünnepe: egyrészt szemben a karácsonnyal, itt nincs hideg és tavasz van, másrészt pedig bármiféle ajándékozás helyett itt tényleg lehet azzal foglalkozni, amire igazán igénye van egy felnőtt ember szervezetének: a céltalan tévézéssel.

Céltalanul tévézni viszont nem olyan egyszerű, ezért a reset.hu céltalan tévézésben bátran szakértőnek mondható stábja segít az eligazodásban. A sportközvetítéseket szándékosan nem emeltük ki, de ha van rá lehetőség, akkor focit nézzen.

Péntek

Nagyon úgy tűnik, hogy a tévécsatornákat is váratlanul érte, hogy plusz egy napra kell szétosztani az egymilliószor látott filmeket, úgyhogy ezt a napot javasolnánk a családdal eltöltött kedélyes beszélgetésekre. Ha mégis a tévé a fontos, akkor délután a Paramounton

a Jurassic Park 2: Az elveszett világ megy, amiből például az is kiderül, hogy a T-Rexek nagyon jó szülők.

Ugyanis este A zodiákus megy. A Viasat 3 este a Charlie és a csokigyár-Karib-tenger kalózai duóval hasít, szóval ujjonghatunk Johnny Deppnek, az általában biztos választás Film+ viszont csak este dob igazán nagyot Vin Diesel örökbecsűjével, a Riddickkel. A többi csatorna sajnos kuka.

Szombat

Na, itt aztán elszabadul a dilivonat, és megkapjuk a guilty pleasure adagunkat is a klasszikusok mellé: kezdjük azzal, hogy a TV2-n 14:30-tól a Beethoven nagy áttörése című családi vígjáték, ami tökéletesen meg is alapozza a nyálcsorgatós bambulást, de ha rajzfilmeket szeretnénk, akkor az RTL Klubon ott a Hupikék Törpikék remake-je 14:00-tól, utána pedig egyből megkapjuk az 1967-es A dzsungel könyvét. A délutáni mókánál maradva:

a Film+ hozza a kötelező Még zöldebb a szomszéd nőjét,

utána pedig egyből átkapcsolhatunk a Mozi+ra a Bunyó karácsonyigra, ami a hétvége első Bud Spencer-filmje! Nehéz viszont a választás, mert a Paramounton 14:55 és 18:50 között lemegy mindkét Ace Ventura epizód! Estére a Film+ a legjobb választás az amúgy elég gyenge felhozatalból, ott a Hobbit első részére lehet tökéletesen elaludni.

Vasárnap

Mivel a zabálás utáni rosszullét utáni zabálás utáni rosszullét napja ez, ezért tényleg fontos, hogy csak a legalapabb funkcióinkat elégítsük ki, és ebben most is segítenek a programok. A Paramounton már kora délután ott van például a Vissza a jövőbe első része, amit úgyis mindenki tud kívülről, és újrázhatunk a Jurassic Park második részével, tudja, amelyikben kiderül, hogy a T-Rexek nagyon jó szülők. A legkorábban a Viasat 3 kezd,

11:20-kor indul a világ egyik legalulértékeltebb, de legkirályabb vígjátéka, a Maverick,

és 18:45-kor itt látható a Vissza a jövőbe második része! Az RTL Klub és a TV2 elég gyenge Bud Spencer-versenybe kezd, előbbin 15:50-kor kezdődik az Extralarge, utóbbin 15:25-kor az Isten megbocsát, de én nem. Estére a Mozi+ a legjobb döntés, 21:00-kor kezdődik a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?

Hétfő

A locsolkodás napja, de akár kiélvezhetjük az utolsó napnyi értelmetlen semmittevést is. A buli 10:20-kor elkezdődhet, amikor is a Nagy durranás 2-t láthatjuk a Mozi+ segítségével, kicsit később a Film+on az Asterix – Az istenek otthona megy. Az igazi ajándék 16:10-kor kezdődik:

a Film Café leadja a Magyar vándort, ami joggal nevezhető minden idők egyik legszarabb magyar filmjének.

Ha már rossz, 14:45-kor a Transformers 3-mal támad a TV2, de 15:45-től a Halle Berry-féle Macskanő is kiborító lehet. Mivel a felhozatal tényleg maximum az agylágyításra alkalmas, ezért az RTL Klubon kiválóan lezárhatjuk az ünnepeket a 18:55-ös Gorilla bácsival.

Aztán mindenki menjen vissza dolgozni! :(

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!