Mini stadionrekonstrukció Pesterzsébeten, az ország egyik legcukibb stadionjában

Fújjon a sípjába, jó bíró sporttárs; Induljon a játék, ez kell, semmi más.

Három fotót tett ki az ESMTK szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre a Facebookra, amiből kiderül, hogy megújul az Ady Endre út felőli, korábban teljesen állóhelyi, majd később felszékezett szakasz, és

a lelátó fölé födém kerül. Méghozzá ilyen:

Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre

Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre, Pesterzsébet, Hungary. 1,061 likes · 94 talking about this. Aki a focit szereti, rossz ember nem lehet. “A hit nélküli szurkolótábor még a…

Igen, jól látja, egy századfordulós hangulatot árasztó, faszerkezetű esővédőt építenek, ami tökéletesen harmonizálni fog a régi, még 1912-ben épült tribünnel:

esmtk
Mobillal lőtt fotó: Gazsó István/reset.hu

Az ESMTK jelenleg az NB III. 18 csapatos Keleti csoportjában a 14. helyen áll. A remek hangulatú hazai mérkőzéseire rendre összeverődik 3-400 lelkes szurkóló, hogy együtt hallgassák meg az egyik legjobb magyar focihimnuszt (természetesen nem ebben, hanem egy kicsit pörgősebb feldolgozásban), valamint legurítsanak néhány sört a pálya sarkán lévő Sport presszóban:

Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre

ESMTK induló

Oszd meg a cikket

Úristen, Palvin Barbara MAJDNEM elesett

de aztán csak megbotlott, és kicsit nevetett magán a magyar modell, aki mint minden valamirevaló ember, épp Cannes-ban parádézik. Az esetről videó is készült, őrület az egész.

The beautiful Barbara Palvin on the red carpet for the 70th Anniversary of the Cannes Film Festival.

We spotted The beautiful Barbara Palvin on the red carpet for the 70th Anniversary of the Cannes Film Festival. Tuesday 23, May 2017 – Cannes, France More amazing celebrity videos : http://www.youtube.com/user/StormShadowCrew

Oszd meg a cikket

Féltékenységből Molotov-koktélt dobott a házra

Egy 53 éves asszony két éve elhagyta monostori élettársát, és hozzáment a győri az 53 éves B. Tamáshoz. Kapcsolatuk azonban megromlott, a férfi többször megverte feleségét, egyszer a bordáit is eltörte, ezért április közepén megelégelve a helyzetet elhagyta a férfit, és egy almásfüzítői munkásszállóra költözött. Innen látogatta meg volt élettársát, és pont ott volt akkor is, amikor B. Tamás felhívta, és bár nem akarta neki elárulni, hol van pontosan, mivel elfelejtette bontani a hívást, a férfi kikövetkezette, hogy egy másik férfinél tartózkodik Monostoron.

molotovflakon
kép forrása: police.hu

“Útközben egy benzinkútnál egy félliteres műanyag flakont megtöltött benzinnel. Amikor este a házhoz ért, becsöngetett, de nem engedték be. Először belöttyintett egy kis benzint a kertbe, és meggyújtotta, azonban hamar elégett, és semmi sem történt. Ekkor zsebkendőt tömött a flakonba, majd a kilógó részét meggyújtotta, és a ház ablaka felé dobta. Szerencsére egy tuja eltérítette a flakont, így az nem törte az üveget. Az ablak alatt ugyanis egy gázkonvektor van, az egész épület pillanatok alatt felrobbanhatott volna” – vázolta fel a történetet Götz Tamás százados.

Az ittas férfi a kihallgatáson először azt állította, senkit sem akart bántani, és kárt sem akart okozni. Később azonban elszólta magát: fel akarta gyújtani a házat.

(forrás: police.hu)

Oszd meg a cikket

Elhunyt Roger Moore

89 éves korában rövid rákbetegséggel folytatott küzdelem után elhunyt Roger Moore, legendás színész, sokak szerint a történelem legjobb James Bondja.

“A legfájóbb szívvel vagyunk kénytelenek közölni ezt a szörnyű hírt: meghalt édesapánk, Sir Roger Moore. Mélységesen megrázott minket.”

– szólt a család rövid közleménye.

Moore-t svájci otthonában érte a vég, a tervek szerint még idén is forgatott volna.

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!