Magyarországon már berúgni se lenne kedve senkinek?

A Playboy Man of the Year díjátadó annyira felesleges volt, hogy még a másnaptól is elvette a kedvünket.

Amikor az ember kimondja a Playboy nevet és becsukja a szemét, azonnal bekerül egy olyan univerzumba, ahol minden nőnek tökéletesre van műtve a melle, minden férfi rettentő izmos, és természetesen mindenki borzasztóan gazdag. Amikor a Playboy-bulikról van szó, akkor is általában az jut eszünkbe, hogy Hugh Hefner köntösben kortyolgat valami drága italt, miközben a legmenőbb hírességek szaladgálnak koktélokkal körülötte. És igen, mindenki baromi szép, baromi gazdag, vagy mindkettő.

Na ezekből nem valósult meg semmi a Playboy Man of the Year negyedik díjátadóján. A modorosfalván kötelezően nyuszis magazinként emlegetett magazin négy éve még úgy indította útjára ezt a díjat, hogy azt jelezze, ez az újság már nem csak pucérkodó lányokról szól, hanem úgy általában a sikeres emberekről. Az ötlet tök jó, a Playboy is tök jó brand, de 2017-re kiderült, hogy

igazából se a díjazott embereknek, se a díjat átadóknak, se a sima vendégeknek nincs igazán kedve ehhez az egészhez.


Ehhez jön hozzá a szomorú tény, hogy Magyarországon 2017-ben szinte lehetetlen akkora sikertörténeteket találni, ami a klasszikus Playboy-életérzéshez kell:

ebben az országban igazából kifejezetten ciki, ha valaki gazdag és sikeres.

És akinek netán tisztán összejön a dolog, az se akar olyan helyre menni, ahol egy csomóan lefotózhatják. Ráadásul azt is ki lehet jelenteni, hogy 2017 áprilisában Magyarország már olyan nyomasztó hely egy kamerák előtt élő közszereplő számára, hogy még ünneplés alatt se lehet benne biztos senki, hogy mialatt lazul bedarálják-e munkahelyét vagy csak simán helyben válik kegyvesztetté. A feszültség, ami jelenleg itt van tökéletesen ellenkezik azzal a szellemiséggel, amit a Playboy képvisel. Egyszerűen képtelenség csak dugni és bulizni.

A díjátadó és az egész rendezvény ennek megfelelően annyira gyorsan le lett darálva, hogy az ember csak kapkodta fejét a műsorvezető Ada és a magazin magyar kiadásának főszerkesztője, Bus István hadarásán, amit nagyon jól kiegészített az a fejlemény, hogy a díjazottak komoly része meg sem jelent.
Úgy tűnik Magyarországon az embereknek lassan már bánatukban sincs kedvük berúgni, és a Playboy sem tud már felhőtlen jókedvet varázsolni akár csak egy estére is. De az, hogy isteni fotósunk és operatőrünk, Horváth András sem talált jobb programot

a zenészfeleség/pszichológus Hevesi Kriszta melleinél

és vicces árnyékoknál,


már tényleg erősíti a gondolatot, hogy a Playboy Man of the Year díjnál még Az Év Traktora díj átadásának is sokkal, de sokkal több értelme van.

(A díjazottakat itt tekintheti meg.)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!