Most videón is megnézheti, mit művel a kóla a gyomorsavval

Elöljáróban annyit el kell mondanunk, hogy nem lesz szép.

Le merjük fogadni, hogy önök is legalább annyira imádják a kólát, mint mi, pedig biztosan tudják, hogy az isteni, lehetetlenül fekete lötty valójában annyira káros a szervezetünknek, hogy csoda, hogy nem halunk bele, ha bedobunk két litert egy lendülettel. A Molten Science nevű kutatócsapat most arra vállalkozott, hogy megmutatja, miként viselkedik a kóla, ha a gyomorsavunkkal találkozik.

EXPERIMENT POURING COCA COLA IN STOMACH ACID!! – EPIC REACTION!

Greetings to all my dear friends, I hope you like the acid video’s and if you got any suggestions what we can put in the acid make sure to tell us in the comment section! ————————————————— Music: JJD – Adventure [NCS Release] https://www.youtube.com/watch?v=f2xGxd9xPYA JJD * https://soundcloud.com/jjdofficial * https://www.facebook.com/jjdofficial * https://www.youtube.com/user/JJDofficial

Mint azt láthatják, az üdítőital azonnal reakcióba lép a gyomorsavat helyettesítő, de azonos tulajdonságú anyaggal, majd aztán nagy buborékozások közepette valami egészen undorító habanyag keletkezik. Percekkel később a pohár tetején megkeményedik a hab, majd az újabb löket kólától a massza még masszívabb lesz, olyannyira, hogy még egy fadarab is csak nehézkesen tör át rajta.

Az egész művelet közben még a cucc hőmérséklete is emelkedik. Ami egyébként normális.

Nyilván a világon senki sem akar pánikot kelteni, de azért éljünk a gyanúperrel, hogy a kólában lévő savak annyira még sincsenek barátságban a gyomrukban található savval, mint ahogy azt állítják.

(via Daily Mail)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!