Életre kelt a Breaking Bad kajáldája

Valósággá lett minden idők egyik leghírhedtebb sorozatának fiktív gyorsétteremlánca, a Los Pollos Hermanos.

A Breaking Bad című sorozatban a Los Pollos Hermanos egy Új-Mexikóban, albuquerque-i főhadiszállással működő pénzmosó és drogellátó lánc fedő intézménye, amely álcázásként nem mellesleg rántott csirkés szendvicseket és burritókat is árul. Az utóbbiakat már a valóságban is.

A Los Pollos Hermanos Austinban a szórakoztatóipari SXSW fesztivál alatt nyílt meg március idusán a rajongók nagy örömére, aztán Los Angelesben jelent meg, április 9-én pedig New Yorkban debütál. Szinte biztos, hogy ide nem a kulináris élvezetekért fognak ellátogatni az emberek. A sorozatbeli rántott csirke hiányára már sokan panaszkodtak ugyan, viszont dícsérték Gus Fring sült-burgonyáját.

Az alacsonyabb gasztro-nívó kevés rajongót tartott vissza, hiszen a sorozatból ismert, piros-fehér-kékre mázolt dinerben csemegézőket eddig mindegyik helyszínen megtisztelték a Breaking Bad folytatás Better Call Saul szereplői, Bob Odenkirk-kel az élen. Ha valaki olyan szerencsés, hogy pont arra jár jövő hét hétvégén, celebvadászó instagramozásra tökéletes helyszín lesz New Yorkban a 243th Pearl Street.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!