Művészet: lézerrel, sajtból és sonkából faragták ki Vin Dieselt

Nem valószínű, hogy ennél keményebb szendvicset látott már a Föld.

William Osman egy furcsa szerzet, hiszen mérnökember, és nem is átlagos módon éli ki kreativitását. Készített már olyan robotot, ami kenyeret vajaz, sőt, kedvenc lézervágójával már kukoricát is sikerült pattogtatnia. Ezúttal egy kommentelő kérésére arra vállalkozott, hogy

lézervágó segítségével sonkából és sajtból készíti el Vin Dieselt.

Ha azt hiszik, hogy ez nem aprólékos munka, akkor tévednek, a hét percnél is hosszabb videó a bevásárlástól kezdve mutatja meg a folyamatot.

Laser Cut Vin Diesel Ham and Cheese Sandwich

Exactly what the title says. Thanks to viewer BathroomNoises for the suggestion. What’s wrong with you? More info and downloads: http://www.williamosman.com/2017/03/vin-diesel-ham-and-cheese-sandwich.html Filming and Vin Diesel model by CameraManJohn: http://www.johnwillner.com/ Website: http://www.williamosman.com/ Facebook: https://www.facebook.com/williamosmanscience/ InstaHam: https://www.instagram.com/crabsandscience/

Először is szükség volt egy alapmodellre, amit a Maya nevű 3D-s tervezőprogram segítségével nyolc óra alatt készített el az alkotó operatőre és bűntársa, CameraManJohn.

bust-model
Fotó: William Osman

A sonka- és sajtszeletek sajnos nem kézi vágással születtek meg, hanem Osman egy rendkívül okos és egyébként ingyenes szoftverbe betáplálta a paramétereket, és így elkezdődött a nagy művelet.

ham-stack
Fotó: William Osman

Így néz ki a projekt NYERS változata:

Slicer-Sheets
40 darab 6.5×4.5 hüvelykes sonkaszelet (Fotó: William Osman)

A lényeg egyetlen mozgóképen:

Egy szendvics attól is szendvics, hogy van teteje is.

IMG_2986
Fotó: William Osman

Nézzék meg közelebbről is:

IMG_2988
Fotó: William Osman

Nagyon bízunk benne, hogy az éppen a Halálos Iramban legújabb részét promózó színészóriáshoz is eljut a szendvics. Ami egyébként azóta is Osman mélyhűtőjében pihen.

(via)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!