Hivatalos: Hujber Ferenc mégsem őrült meg

Az év mestertrollja cím már ki is jár a színésznek.

Aki ismer igazi tisztességes bolondokat, annak már feltűnhetett, hogy Hujber Ferenc március közepén tulajdonképpen halálra szívatta a TV2, különösen a Mokka stábját: a színész arról beszélt, hogy Magyarország királya Orbán Viktor, Jézus nem halt meg a kereszten, és mivel arra mindenki vevő, ha híres emberek hülyeségeket beszélnek a tévében, még egy plusz kört is kapott. Arról már korábban is mentek a találgatások, hogy vajon azért beszélt-e sokat mindenféle Bibliai témákról, mert véletlenül ő is szerepet kapott a beharangozásra való Passió XXI. színdarabban, de most az épp a Valami Amerika folytatására készülő rendező, Herendi Gábor is megnyugtatta a világot a Borson keresztül:

“Fel­hívott engem a Mokka-interjú után és közölte, ne ijedjek meg, nem bolondult meg. Ez engem megnyugtatott, így nem gondolkodom rajta, hogy ne dolgozzak együtt vele. Egy fegyelmezett színészt ismertem meg Feriben, aki igen jól dolgozik.”

Hujber utána maga is annyit mondott, hogy most aztán lebukott.

Ezzel véget is ért az elmúlt hetek nagy magyar bulvárszenzációja, Hujber Ferenc megint zseniálisan mutatott rá arra, pontosan mit is kell ahhoz csinálni, ha valaki szeretne pár napra kiemelt figyelmet kapni.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!