18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Csizmástól nyelt le egy földművest a négyméteres piton

A helyieknek gyanús volt a furán dudorodó kígyó, ezért felvágták a gyomrát.

Egy négyméteres pitonban találták meg annak az indonéz földművesnek a holttestét, aki múlt vasárnap tűnt el. A 25 éves Akbar Salubio Szulavézi szigetének egyik pálmaolaj-ültetvényén dolgozott, ide indult el, hogy betakarítsa az olajat, de mint utólag kiderült, nem jutott messzire. Miután már 24 órája nem látták, családja kezdte el keresni. A férfi kertjében aztán belebotlottak egy négy méteres, furcsán dudorodó pitonba – írja az ausztrál News.

Miután a helyiek a pitont elejtették, felvágták a gyomrát egy vadászkéssel és megtalálták az eltűnt férfi holttestét. Ruhástól, még a gumicsizma is a lábán volt. Valószínűleg hátulról érhette a támadás.

Man Swallowed WHOLE By Python And Cut Out By Villagers

Akbar Salubiro, 25, went missing from his home in West Sulawesi, Indonesia, on Sunday night, and was found the next night inside the python’s stomach. ***To license the original footage and use in a commercial player email info@viralpress.uk***

A piton ritkán támad emberre, de több végzetes esetről létezik feljegyzés, mind a természetben élő, mind fogságban tartott egyedek esetében. Azok közé a kígyók közé tartozik, melyeket emberevőnek tartanak, bár csak néhány esetben fordult elő, hogy ténylegesen el is fogyasztotta zsákmányát. Lesből támad, addig várakozik, amíg zsákmánya elérhető távolságba kerül, majd rátekeredve megfojtja.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!