Hírek munka helyett: Gundel Takács Gábor az Origónál folytatja

Éjjel-Nappal Budapest Marci, akinek nem is ez az igazi neve, pedig megnősült. Lapszemle.

  • Hétfőtől újra a képernyőn látható a köztévétől távozó Gundel Takács Gábor, a műsorvezető az Origo sportmagazinjának, a Szpíker Kornernek lett a házigazdája. A műsor hetente egyszer, 8-10 percben lesz látható és a magyar illetve a nemzetközi foci legfontosabb eseményeiről szól. Érdekes, hogy Gundel a Maradj talpon!-ból azért távozott, mert szakmai kérdésekben nem tudott egyetérteni az MTVA-val, ám az, hogy az Origót is kormányközeli internetes portálként emlegetik, nem zavarja. (Bors)
  • Megházasodott az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Kolozsváry Zsolt. Kolozsváry a legelső adástól egészen tavaly augusztusig főszereplője volt az RTL Klub sorozatának, de élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy otthagyta a műsort. Azt mondja, azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében, fodrászkar­rierje fölfelé ível, és pár hónapnyi ismeretség után a múlt hétvégén örök hűséget fogadott a kedvesének, Jennifernek. Gratulálunk! (Blikk)
  • Aláírták az új Puskás Stadion építéséről szóló szerződést. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) szerint “a nyílt, nemzetközi, az európai uniós értékhatárt elérő közbeszerzési eljárásban két ajánlat érkezett és az olcsóbb győzött”, melynek alapján a stadion ára nettó 142,85 milliárd forint, ami európai viszonylatban átlagosnak tekinthető. “A beruházás áfa-tartalma 40,5 milliárd forint, ami visszajut a központi költségvetésbe, tehát nem minősül kiadásnak.  A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek otthont adó, 67 ezer férőhelyes új Puskás Stadionnak a határidő szerint 2019 végére kell felépülnie és a beruházó késés esetén naponta 142 millió forint kötbért lesz köteles fizetni. (MTI)
  • Öt évvel ezelőtti emberölés elkövetőjét fogták el a rendőrök – közölte kedd hajnalban honlapján a rendőrség. Néhány hete derült fény az akkor 52 éves csongrádi férfi 2012-es eltűnésére, és ekkor merült fel annak gyanúja, hogy bűncselekmény áldozata lett a férfi, akinek holttestét a település egyik házának udvarán találták meg hétfőn – írták. Az ügyben gyanúsítottként kihallgatott, most 27 éves – egy másik ügyben éppen jogerős szabadságvesztését töltő – férfi beismerte a cselekmény elkövetését.

Kedden ragyogóan napos, száraz idő várható, csak elvétve jelenhetnek meg felhők az égen, és bár most még cidri van, délután már 19-21 fokot mérhetünk. Elő a pólót!

Migos – T-Shirt [Official Video]

C U L T U R E – AVAILABLE NOW ►Merch: http://flyt.it/CULTUREmerchstore ►Spotify: http://flyt.it/CULTUREsp ►iTunes: http://flyt.it/CULTURE ►Apple Music: http://flyt.it/CULTUREap ►Amazon Music: http://flyt.it/CULTUREam ►Google Play: http://flyt.it/CULTUREgp — Directed by DAPS — Follow: http://www.twitter.com/migos http://instagram.com/migos https://www.facebook.com/THEMigosAtl

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!