Kiss Ramónát sikerült úgy megfotosoppolni, hogy köldöke sem maradt

A színésznő persze elképesztően néz ki a fotón, csak annak nincs köze a valósághoz.

Nyilván nem maradt már ember a földön, akit meglepne, hogy a színésznők, modellek és egyéb celebek legjobb pózolós képei komoly retusáláson mennek keresztül.

Március 30-án éjfélig tart a szavazás😻! Az a megtiszteltetés ért, hogy jelöltek a Playboy Man of the Year “múzsa” kategóriájában, ezért arra kérlek benneteket, hogy ha Ti is úgy gondoljátok, hogy megérdemlem, akkor szavazzatok rám🙊🙈😺👍 #playboy #playboymanoftheyear #muzsa #szavazzram #koszonom🙏 Ezen a linken tudtok szavazni: http://www.playboy.hu/manoftheyear/#!members/2017/kissramona.php Fotó: BEST magazin

5,068 Likes, 15 Comments – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: “Március 30-án éjfélig tart a szavazás😻! Az a megtiszteltetés ért, hogy jelöltek a Playboy Man of…”

Így van ez Kiss Ramóna oldalán is, de a legújabb posztjánál egy picit megszaladt a kattintás a Photoshopban: a színésznő hasát sikerült olyan tökéletesen laposra gyártani a képszerkesztőben, hogy még a köldöknek sem maradt rajta hely. Persze van rá egy minimális esély, hogy csak a nyakában lógó lánc takarja ki, de ez azt is jelentené, hogy neki van a legkisebb köldöke egész Magyarországon.

Kiss Ramóna egyébként a Playboy Man of the Year gála múzsa díjáért akart szavazókat toborozni a képpel, amit egyébként a BEST magazin ajándékozott az emberiségnek.

Jó reggelt🔘! #glamour #glamourshoot #glamourhungary #10Nő #akikrefelnezek #Anyuci #SzaboMagda #Beyonce #EleanorRoosevelt #JuliaRoberts #HosszuKatinka #drAlmasiKitti #AudreyHepburn #JKRowling #CocoChanel @glamourhungary @zsolyomi🙏🏼

2,291 Likes, 10 Comments – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: “Jó reggelt🔘! #glamour #glamourshoot #glamourhungary #10Nő #akikrefelnezek #Anyuci #SzaboMagda…”

A színésznő egy másik fotót is felöltött a gálára készülve, de erről ránézésre nem hiányzik egy testrésze sem.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!