Nem találkoztak a lányával, ezért Trump kihajított a hoteljéből egy fiúbandát

Az eset nem most történt, de a One Direction tagjai a mai napig emlékeznek rá.

A One Direction évekkel ezelőtt a tinilányok legnagyobb kedvence volt, így nyilvánvaló, hogy Donald Trump lánya is szeretett volna velük találkozni, csak éppen nem sikerült neki. Donald Trump el is szerette volna intézni, hogy a zenekar tagjai találkozzanak a lányával, Tiffanyval, de ők lemondták a találkozót. Ezért aztán

Trump az éjszaka közepén kivágta őket a hoteljéből.

A zenekar egyik tagja úgy emlékezett vissza az esetre, mintha tegnap lett volna, és a végén azt is elmondta, hogy majdnem az utcán kellett éjszakázniuk:

“Hajnalban Trump felhívta a menedzserünket, aki hiába mondta a mostani elnöknek, hogy alszunk, ő ráparancsolt, ‘akkor keltsd fel őket, és azonnal tűnjenek el’. Később még a mélygarázst sem használhattuk, így elég gyorsan a New York-i utcákon találtuk magunkat.”

A Rollacoasta magazinnak adott interjúból nem derül ki, hogy a One Direction melyik tagja mesélte el ezt az esetet, ahogy az sem, hogy mégis mikor történt. Annyi azonban biztos, hogy az Egyesült Államok jelenlegi elnöke nem sokat szórakozott velük, ezzel a kitiltással az összes általa birtokolt hotelből kitiltotta őket.

(via Jezebel)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!