Amit most láttunk, megeszi reggelire az összes Halálos iramban filmet

A rendezőtől mondjuk megszokhattuk, hogy szétrobbantja az agyunkat.

Négy év hallgatás után először jelentkezik új filmmel Edgar Wright, a híres Háromízű Cornettofagyi Trilógia (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége) rendezője.

Wright legutóbb a Marvel Hangyáján dolgozott, de abból a projektből végül kreatív nézeteltérések miatt elküldték, a filmet és Wright forgatókönyvét pedig alaposan kibelezték.

Most viszont új filmen dolgozik, aminek már a plakátja is egészen tökéletes: a Baby Driver itthon a “Nyomd bébi, nyomd!” címet kapta, az eddigi nyilatkozatok szerint pedig stílusában egy autós akciómusical. A főszerepben az az Ansel Elgort van, aki a fiatal Han Solót is alakítja majd, de szerepet kapott Kevin Spacey, Jon Bernthal és Jamie Foxx is, szóval Wright megint szép csapatot hozott össze.

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver) – előzetes #1

Berobban Edgar Wright új filmjének első, csúcsra járatott első előzetese. #BabyDriver #EdgarWright #AnselElgort #KevinSpacey #JamieFoxx #JonHamm #JonBernthal #LilyJames #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * Twitter: https://twitter.com/ignhungary * Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

A film első előzetesének a maga két percével olyan hangulata van, ami a teljes Halálos iramban sorozatot, a Tolvajtempót és az összes többi kocsikázós langyosvizet reggelire eszi meg.

(via AVclub)

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!