Az MLSZ internetes jegyrendszere az újpesti keménymagba küldené a kispesti szurkolókat

Mindössze két betűt kellett volna felcserélni.

Nem kis küzdelem árán sikerült átadni, beüzemelni és újra futballra használni az Újpest Megyeri úti Szusza Ferenc stadionját, azonban a világ már csak olyan, hogy semmi sem sikerülhet tökéletesre.

Például én most hirtelen azt sem tudom, hogy kispesti szurkolóként hova menjek szombaton. A felújítás során ugyanis megcserélték a hazai és a vendégszektorokat, az újpesti ultrák átkerültek a Megyeri út felőli oldalra, míg a vendégek az eredményjelző alá.

A stadion alaprajzán ez úgy néz ki, hogy az A terasz a helyén maradt, a sajtó, a VIP ugyanott van, mint volt, viszont a tőlük eddig jobbra székelő hazaiak átkerültek a baloldalra, ahogy az az Újpest honlapján lévő jegyinformációs oldalon is látható:

szusza-stadion-jegyinfo
A Szusza Ferenc stadion jelenleg érvényes szektorkiosztása (forrás: ujpestfc.hu)

Ezzel szemben, ha az MLSZ jegyrendszerében előre megvesszük a zsugát, akkor egy teljesen más alaprajzot láthatunk:

ute-honved-jegy
Ezzel a dezinformációkat tartalmazó jeggyel próbálok majd odatalálni a Szusza stadion vendégszektorához

A kavarodás azért is érdekes, mert a szombati Újpest-Honvéd meccsre nem kötelező, hanem opcionális lehetőség a vendégszurkolók szervezett buszoztatása – derül ki a Honvéd honlapjáról. Vagyis aki csak vett egy jegyet online és saját lábán tervez kilátogatni a Szuszába, ráadásul megszokásból a régi vendégszektorhoz indul el, az

kellemetlen meglepetésben részesülhet,

pláne, ha talpig piros-feketébe öltözött, ugyanis a helyszínen vélhetően nagyszámú újpesti fogja várni. Szóval figyeljünk oda, kérem szépen.

Az pedig legyen mellékzönge, hogy a 18 órakor kezdődő mérkőzésre a kispestieket szállító buszok 15:30-kor indulnak Kőbánya-Kispestről, és az út még hatalmas dugók esetén is leküzdhető 45 perc alatt, vagyis felmerül a kérdés, hogy 16:15 és 18:00 között mi a fenével fogják szórakoztatni magukat egy üres stadionban? Miért kell egy teljes mérkőzéssel korábban a helyszínre szállítani őket (minket)?

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!