Hírek munka helyett: már megint elképesztő dolog derült ki Hajdú Péter új barátnőjéről

Illetve nem kiderült, hanem ő mondta, hogy nem jönne össze olyan férfival, akivel nem jöhet szóba a gyerekvállalás. A címben blöfföltünk, egyáltalán nem elképesztő dolog ez.

Igazán nem akarjuk senki kedvét elvenni az olvasástól, de ezen a csütörtökön az a legnagyobb hírünk, hogy az ország több területén is esni fog az eső. Mert egyébként:

  • Németh “Kertész Géza” Kristófot elhagyta kedvese, szerelme, boldogsága, Juci. Most megint magányos apa lett, pedig fia és Juci már az első perctől elfogadták egymást. (via Bors)
  • Hajdú Péter új barátnője a Hot! magazinnak adott interjút, és képzeljék, kiderült, hogy gyereket akar, illetve 28 évesen már nem kezdene bele olyan kapcsolatba, ahol a gyerekvállalás nem jöhet szóba, de ez ugyanazt jelenti. Elképesztő egy 28 éves nőtől.
  • Lerch István hosszú hetek után hagyhatta el a kórházat, ahová január elején került be. Az ugyan a Blikk cikkéből nem derül ki, mi baja volt pontosan a V’Moto-Rock együttessel ismerté vált zenésznek, de intenzíven feküdt, három hétig nem is tudott enni, úgyhogy komoly volt a helyzet.
  • Sváby András családja nemrég egy kisfiúval bővült, és ez volt az első, hogy ő is bent volt a szülésnél. Nem fogják elhinni, de meghatotta, amikor a kisfiú felsírt. (via Story Magazin)

V MotoRock – Angyallány – 1989 élő

Egy élő koncertfelvétel.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!