Andy Vajna üzent Havasnak: Mondják meg neki, hogy le van szarva!

Jahajj, milyen kemény szavak. Jutott még ide egy kis Csiszár Jenő, Michelin-csillag és magyar foci utánpótlás is.

  • Haha, Csiszár Jenő felesége is egymillió forint körüli fizetést akaszthat le, ha kimennek a milánói konzulátusra dolgozni, miután a Külgazdasági és Külügyminisztérium decemberben létrehozta a “külképviselet által foglalkoztatott házastárs” pozícióját. Eszerint Újvári Eszter “elsődleges feladata a külképviselet adminisztratív-technikai feladatának ellátásában való közreműködés lenne”. (via HVG)
  • A hét első két napjában, azaz március hatodikán és hetedikén a magyar első és másodosztályú csapatok U19-es játékosaiért felelős edzőinek tart továbbképzést az MLSZ sportigazgatója, Bernd Storck és az edzőképzési igazgató, Jörg Daniel Telkiben. a téma a tudományos felmérések és használatuk az utánpótlás-nevelésben, valamint a játékosok fizikai és mentális felkészítése. (via mlsz.hu)
  • Négy Michelin-csillagos étterem maradt Budapesten, miután a Tantitól elvették a 2015-ben megszerzett csillagát. Ilyen először fordult elő Magyarországon, a Costesnek, az Onyxnak, a Borkonyhának és a Costes Downtownnak ugyanis eddig sikerült megőrizniük a csillagjaikat, bár előre se tudtak lépni. A Tanti még Pesti István vezetésével kapta meg a csillagot, de ő néhány héttel később lelépett, azóta már a második séf fordult meg az étterem élén. (via Világevő)
  • Bors megkérdezte Andy Vajnát, hogyan érinti őt, hogy Havas Henrik Kelemen Annához és Molnár Anikóhoz hasonlította a feleségét, Vajna Tímeát. Havas azóta szinte minden nap kitesz valami magyarázatot, hogyan értette a dolgot, de az emberek többsége, mégis úgy értelmezte, hogy Havas lényegében lekurvázta a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos feleségét. Havast hat nappal a TV2-es műsora forgatása előtt el is küldték a csatornától. Hát most megérkezett Andy Vajna válasza is: “Mondja meg neki, hogy le van szarva.”

Mindenkinek hasonlóan derűs keddet kívánunk!

 

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!