18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Puzsér üzent Hajdúnak: Párszor leszopattam a szádat, néha seggbe is kúrtalak

Röpködtek a dárdák jobbra-balra, ráadásul Puzsér még Sarka Katát is elővette egy kicsit.

Puzsér Róbert a Facebookon reagált arra, hogy Hajdú Péter konkrétan lebuzizta őt Sebestyén Balázs Gyertek át, szombat este! című műsorának promójában. Ám a posztot körülbelül 20 perc után törölte, Puzsér olyan kemény mondatokkal vágott vissza Hajdúnak, hogy nagyon nehéz dolgunk van kiemelni a legjobb részeket, de azért megpróbáltuk:

“Igaz, hogy volt köztünk valami, igaz, hogy

az elmúlt néhány évben párszor leszopattam a szádat, néha seggbe is kúrtalak, de ez az én számomra nem az érzelmekről szólt.”

– kezdte az írást Puzsér remek alaphangot adva az egész szövegnek, és megágyazva egy jó kis ribancozásnak:

“Te bíróságra rángattál, ügyvédek mögül hisztiztél, játszottad a sértett ribancot, most meg nyilvánosan követeled újra a faxt.”

Ezek után Puzsér nem állt le, és még Sarka Katát is elővette, mondván, hogy végre rájött: igazi férfi kell neki.

“A katalógusból kiválasztott csajod is belátta: mégis inkább egy férfit akar.”

A kritikus végül azzal zárta sorait, hogy reméli, Hajdú előbb-utóbb megtalálja a lelki békéjét, és szerez maga mellé egy igazi férfit, aki majd megvédi, amikor szüksége van rá.

puzsér-beszolás
Forrás: Facebook

Puzsérnek valószínűleg gyorsan szóltak az ügyvédjei, hogy ez a poszt így elég erős lenne a Facebookon, más oka nem nagyon lehetett törlésre, hiszen mindössze pár perc alatt már több száz lájknál, és legalább száz hozzászólásnál tartott.

Mi mindenesetre elmentettük.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!