Kim Basinger és Alec Baldwin lánya teljesen levetkőzött

Egyre ismerősebb a világnak az Ireland Baldwin név, és már nem csak azért, mert az 1990-es évek szexszimbólumának, Kim Basingernek és szintén ekkortájt a csúcsát járó tenyészbikának, Alec Baldwinnak a lánya. A 21 éves Ireland ugyanis modellkedni kezdett, ami talán nem is meglepő ezzel a génálománnyal. Namost ez a lány mivel modell, szeret pózolni, de odáig csak mostanábant jutottunk el, hogy ruha nélkül teszi ezt. Íme, jó szórakozást!

✨one of the most freeing and special adventures of my life. excited for what the future holds.✨

5,339 Likes, 95 Comments – Ireland Basinger-Baldwin (@humancrouton) on Instagram: “✨one of the most freeing and special adventures of my life. excited for what the future holds.✨”

Ez a különösen tehetséges lány nemrég a Treat magazin kedvéért is pózolt egyet úgy, hogy arra már korhatárt vagyunk kénytelenek tenni, de hát nézzék már!

Ireland Baldwin for Treats! Magazine Issue 11

model // Ireland Baldwin / @humancrouton photography // Arthur Belebeau / @arthurbelebeau video // Eric Longden / @ericlongden stylist // Karen Levitt / @karenlevittstylist stylist assistant // Christina Campagna make up // Jenna Anton / Giorgio Armani Beauty / @jennaantonmakeup hair // Michael Kanyon / American English Hair / @michaelkanyonhair agency // David Todd / @dtmodelmgmt

Oszd meg a cikket

Ha dühös a MÁV-ra, ezzel a videóval nyugtathatja magát

Már a 19. helyen tanyázik a felkapott videók rangsorában az a felvétel, amin egy romániai vasúti megállóban konkrétan

két ember tolja az elhaladó szerelvényt.

A kicsit több, mint egyperces videó már 50 000 megtekintésnél jár, de valószínűleg lesz ez sokkal több is a következő hetekben.

A világ leggyorsabb vonata Romániában

A világ leggyorsabb vonata Romániában

Oszd meg a cikket

Az erotikus eszközök a magyar webáruházak legkelendőbb termékei

Érdekes statisztikákat adott ki a webáruházak felmérésével foglalkozó WebShop Experts. A felmérés szerint a magyar webáruházak legnépszerűbb termékei sorrendben

a szexuális segédeszközök, a gyógyszerek, a vitaminok, a táplálékkiegészítők, illetve a mobiltelefonok és tartozékaik.

A felmérésben résztvevő 887 webáruházban átlagosan 18 919 forint volt egy vásárlás értéke, a forgalom pedig 222 áruház kivételével mindenhol növekvő tendenciát mutatott. Sokatmondó adat továbbá, hogy a magyarok többsége még mindig ódzkodik az utánvétes fizetési lehetőséget választja, illetve jobban bíznak a régebb óta üzemelő webáruházakban.

A gond csak az, hogy a kutatás nem reprezentatív: a 887 webáruház tulajdonos online válaszolt a kérdésekre, alig két hét alatt.

(via 24)
Címlapkép: Maxpixel

Oszd meg a cikket

Ősszel újabb nagy dobással jön a Nintendo

A korábban általunk is tesztelt NES Classic mintájára a Nintendo szeptember végén kiadja a Super Nintendo Classicot. A koncepció gyakorlatilag ugyanaz, mint a NES-nél: a SNES legjobb játékaival 2017-es körülmények között is újraélhetjük a Nintendo-élményt.

A SNES egyébként 80 dollárba, azaz 22 000 forintba kerül majd. A csomag tartalmaz

  • két kontrollert
  • egy HDMI-kábelt
  • egy lekicsinyített SNES-t
  • 21 előretelepített játékot.

A gyűjteményben olyan címek lesznek, mint a Donkey Kong, a Super Mario World és a Mega Man X. Sajnos a készítők szerint a régi, kazettás megoldással nem futnak majd a játékok. A konzolt szeptember 29-én tervezik piacra dobni.

Top 10 SNES Games

Now you’re playing with SUPER power! Join http://www.WatchMojo.com as we count down the top 10 greatest SNES games of all time. Special thanks to our users “Andy Roehl”, “mega101x”, “Mudkip971”, “14728” and ” kermitthefrog87654″ for submitting the idea for this video on our WatchMojo.com/suggest page!

(via Business Insider)

 

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!