18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Egy szál bugyira vetkőzött A mi kis falunk dögös szereplője

Ripli Zsuzsi korábban modellként dolgozott, így nem esett nehezére a félmeztelen jelenetsor.

A mi kis falunk című új grandiózus magyar sorozatot közepesen viccesre értékeltük, de vizuális fronton az RTL Klub igyekszik kiszolgálni a fedetlen testrészekre nézőközönséget. Anno a Válótársakban Földes Eszter és Szorcsik H. Viktória sem volt szégyellős, A mi kis falunkban pedig az egy szál bugyis Ripli Zsuzsannából kaphattunk egy adagot, bizonyítva, hogy az ország vezető tévécsatornája végre felfogta, semmi értelme sincs feleslegesen prűdnek tettetni magukat.

Ripli Dórit, a fitneszedzőt alakítja a sorozatban, aki rendre megpróbálja a Schmied Zoltán által megformált papot elcsábítani. A lány ezúttal a pappal együtt mutatja be, hogyan kell kimenteni egy fuldokló személyt a vízből és ehhez a színésznő le is kapta a felsőjét.

„Ez volt az első szerepem, ahol vetkőzni kellett mint színésznő. Bevallom, furcsa volt, és zavarban is voltam, de mindenki nagyon segítőkészen viselkedett. Kapitány Iván rendező és a stáb figyelt arra, hogy amikor ezt a jelenetet forgattuk, csak azok legyenek ott, akiknek feladatuk van”

mesélte Zsuzsi, akiről régebben készültek szexi fotósorozatok, de ma már csak nagyon indokolt esetben, egy szerep kedvéért vetkőzik.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!