18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Azt mondta a Veszprémben meztelenül mászkáló férfi, hogy ő Jézus

A járókelők meg mit csináltak? Semmit.

Péntek délután egy 30 év körüli anyaszült meztelen férfi jelent meg Veszprém belvárosában. Az Omega Hírek szerint a járókelőket sem izgatta annyira a dolog, a mentőket és a rendőrséget is a portál értesítette, akik persze rögtön meg is kérdezték a férfit, hogy mit csinál.

Meztelen férfi korzózik a veszprémi belvárosban – Azt mondja, ő Jézus és Indiából jött

Egy 30 év körüli anyaszült meztelen férfi jelent meg Veszprém belvárosában pénteken 16 óra után. Kényelmesen sétálgatott a hidegben, végig a Rákóczi utcán, a Hangvilla előtt, majd a Kossuth utcán. A járőkelőket sem nagyon izgatta a dolog – a mentőket, rendőrséget is portálunk értesítette.

Azt mondta, nem fázik, mert őt a belső fény fűti, ő Jézus. Indiából érkezett és azért jött, hogy gyerekeket gyógyítson. Szerinte a meztelenség természetes állapot, így is jöttünk a világra, nem is érti, miért kellene szégyellnie magát.

Rendkívül zavartnak tűnt, tekintete is zavaros volt, azon kívül, hogy a Földön van, többet nem tudott, de szerinte ez elég is. Azt, hogy pszichés betegség vagy kábítószer hatása alatt vetkőzött mezítelenre és indult körútra, nem lehetett megállapítani.

 

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!