Ha van fölös 220 milliója, most simán beszállhat a magyar fociba. Például legyen ön az új Stadler!

Eladó Vendéglátás, Akasztó Vörösmarty 220.000.000 Ft

– hirdeti a hirdetés az ingatlantajolo.hu oldalon. Önmagában ennyi még kevés lenne ahhoz, hogy kedvet kapjon az évszázad üzletéhez, azonban ha mögénézünk miről is van szó, akkor menten kiderül, ez bizony az akasztói Stadler stadion!

Egész pontosan:

Akasztón 5,7 ha nagyságú területen található volt futballstadion, szálloda valamint a hozzá tartozó parkoló terület eladó. A stadion komplexum központi létesítménye, kiszolgáló épülete földszint + 2 emeletes (3 szintes) magastetős épület, mely 1995-ben épült és szintenként kb. 1000 m2 alapterületű. A földszinten alapvetően a labdarúgó stadiont kiszolgáló öltözők, fürdők, mosodai helyiségek és egyéb a sporttevékenységhez kapcsolódó helyiségek találhatók, továbbá egy nagyobb vendéglátás céljára szolgáló egység került kialakításra.Az első emeleten vendéglátó terek, konyha, annak kiszolgálását biztosító helyiségek valamint irodák és szociális helyiségek kerültek kialakításra. Ezen szintről közvetlen kijárat van a stadion lelátójára. Az épület második emeletén szállodai szobák (24 db) és vendégfogadásra alkalmas nagy méretű helyiségek találhatók, amelyeket étkezésre, vagy egyéb közösségi célra lehet használni. A második emeleten elhelyezkedő valamennyi szállodai szoba rendelkezik önálló fürdőszobával. A fent ismertetett szálloda és kiszolgáló épület elsősorban a sportpályával együtt, az ott folytatott tevékenységek, rendezvények kiszolgálására lehet alkalmas. A kiszolgáló épület igény esetén a funkció esetleges módosulásával, az igényeknek megfelelően átalakítható, a helyiségek funkciója megváltoztatható. A szállodai szobák száma növelhető az irodai és kiszolgáló helyiségek terhére.

Tehát 220 millióért jár

 • egy futballstadion;
 • egy 24 szobás szálloda;
 • egy méretes parkoló;
 • három szintes, szintenként kb. 1000 négyzetméteres épület, benne
 • mosodával;
 • vendéglátó helységgel, konyhával;
 • öltözőkkel.

Na, érdekli?

(via index/mindeközben)

Oszd meg a cikket

BKK: a rendszer biztonságosan működik

A Budapesti Közlekedési Központ kérésének eleget téve közöljük az alábbiakat:

“A reset.hu oldalon A BKK szerint nincs nagyobb gáz a simán hamisítható mobilbérletekkel címmel megjelent cikkük kapcsán a BKK az alábbi reagálást küldi. A cikk címében tévesen állítják, hogy „simán hamisítható”-k a BKK online felületén vásárolható termékek.

Mivel a most bevezetett értékesítési csatornán az ellenőrzés alapvetően online rendszerben történik, vagyis az internetes felületen megjelenő QR kód, illetve – az okmány típusától függően – az igazolványok beolvasásakor az ellenőrök azonnal visszajelzést kapnak arról, hogy az adott ügyfél rendelkezik-e érvényes utazási jogosultsággal. Ezáltal, valamint a beépített biztonsági elemek segítségével, az online értékesítés során kibocsájtott termékek hamisítása, illetve sokszorosítása jelentős nehézségekbe ütközik.

A rendszer biztonságosan működik, és az általa nyújtott szolgáltatások igénybevételére alkalmas”.

Oszd meg a cikket

Nagyon úgy tűnik, hogy megölte magát a Linkin Park énekese!

Pedig a Volton még nem látszott semmi.

Chester Bennington felakasztotta magát – adta hírül az Index a TMZ nyomán. A hírt azóta több, a még hihető kategóriába tartozó világhírügynökség is megerősítette. A Linkin Park énekesének holttestét helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor találták meg a Los Angeles megyei Palos Verdes Estates nevű településen, egy magánlakásban. A 41 éves énekesnek hat gyereke volt két feleségtől.

Az együttes soproni debütálása kapcsán készült videós látleletünk innentől nekrológ!

Amikor Chester leveszi a felsőjét, kiráz a hideg

Oszd meg a cikket

Végre iható lesz a sör a Szigeten!

Elnézést kérünk, mert nyilván eddig is iható volt – a folyadékoknak van egy ilyen tulajdonsága –, de a minden pultban kapható standard malátakoktélból végre nem spórolják ki a komlót. Szerdán mutatták be a Sziget Sört egy sajtótájékoztatón, amelyre sajnos nem tudtunk elmenni, de egy kémünk szerint a Dreher sörgyár terméke „a klasszikus Drehernél határozottan jobb, a Hidegkomlósnál kevésbé intenzívebb”.

Márpedig a Hidegkomlós Dreher a Soproni IPA mellett a magyar nagyüzemi gyártás értékelhető dobása, és ha ez a sör erre hasonlít, az már nem jelent rosszat. A komlósabb  tömegtermékek nagymértékű fogyasztása kevésbé terheli a számlaegyenlegünket, mintha kisüzemiket innánk, miközben a sörivás élményéből nem csak a savanyú szájíz marad. A fesztiválokon vásárolt világos sörök  szinte minden fesztiválozó szerint olyan „különleges” főzetek, amelyek tartalma valahogy elmarad a palackozott termékekétől, de ezen összeesküvéseket sajnos még nem sikerült leleplezni. Amit viszont tudni lehet a Sziget Sörről:

 • kreatív névválasztás
 • Centennial komlóval készül, aromás, virágos ízt érezhetünk a nyelvünkkel
 • 4,5 százalékos alkoholtartalom segíti a hidratációt és a hangversenyre látogató közönség józanságát megőrizni
 • 700 forintba kerül majd egy korsó belőle

És a végén mutatunk egy remek infografikát is, jó egészséggel fogyasztjuk!

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!