Hírek munka helyett: Schobert Norbert megint összeveszett az internettel

Tóth Gabiékat közben kiosztotta Frenreisz Károly, és jobban van Tahi Tóth László.

Jó reggelt kívánunk, itt a lapszemléje!

  • Azon továbbra is meg tudunk döbbenni, hogy Magyarországon mennyire félre siklott az Eurovízió megítélése: ameddig szerencsésebb helyeken ez csak egy verseny a sok közül, itthon a nemzeti büszkeség egyik mintaképe lett. Ennek köszönhetően történhetett meg, hogy Tóth Gabi rajongói petíciót indítottak azért, hogy ne a válogatót megnyerő Pápai Joci, hanem a kedvencük indulhasson el a kijevi versenyen. Sőt, a buliba beszállt Tóth Gabi nővére, Tóth Vera is, akinek a panaszkodására már a zsűritag Frenreisz Károly is reagált a Borsnak: “Nekem a dallal kezdettől fogva problémáim voltak. Igyekeztem pártatlanul zsűrizni, és a saját véleményemnek hangot adni. Meg is említettem zsűrizés közben, hogy a Gabi által beígért magyar népzene felé indulás helyett egy meghatározhatatlan stílust kaptunk… Erős utánérzéseim vannak nemcsak a dallal, hanem a színpadi megjelenéssel is… Hozzá kell tennem, hogy a döntőig kizárólag Gabi zsenialitása, és az iránta érzett határtalan elismerésünk repítette.”
  • Schobert Norbert örök harcba került az internetettel: A nagy Norbiréka biznisz Facebook oldal feljelentői között ötezer forintos Update vásárlási utalványokat sorsol ki, pontosan ötvenet. Igen, jól érti, Schobert nem szeretne magáról rosszat olvasni Facebookon, ezért aztán kioszt pár papírt, amivel lehet vásárolni a szuperegészséges és minden szempontból csodálatos Update márkacsalád könnyfakasztó termékeiből. (via Bors)
  • Tahi Tóth Lászlón két hete hajtottak végre agyérműtétet, és szerencsére egyre jobban van. A színész már néha a kórtermet is el tudja hagyni. Azt sajnos még nem tudni, mikor engedik ki végleg a kórházból. (via Blikk)
  • Van rá némi esély, hogy Liptai Claudia újra férjhez megy második gyereke apjához. 

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!