Hírek szombatra: Sebestyén Balázs plasztikai sebészhez készül

Lagzi Lajcsi lánya pedig hivatalosan is MŰVÉSZ lett. Induljon a nap!

Jó reggelt kívánunk, február 11. szombat van, az év 42. napja, vagyis alig 323-at kell aludni 2018-ig. Ha önöket úgy hívják, hogy Bertold, Marietta, Bozsena, Dezsér, Dezsider, Dezső, Elek, Manyi, Maréza, Mari, Mária, Mariella, Marinka, Marion, Marióra, Mariska, Paszkál, Paszkália, Teodolinda, Teodóra, Titánia, Titanilla vagy Tittína, akkor nagyon sok boldog névnapot kívánunk, de nem csak az ünnepeltek olvashatják el a szombati lapszemléket, aminél már biztosan volt erősebb. Lássuk!

  • Sebestyén Balázs Krizsó Szilvia új beszélgetős programjában, az ATV-n sugárzott KrizShow-ban vendégeskedett, ahol közölte: most jött el az a pillanat életében, hogy elmenjen konzultáció­ra egy szépségklinikára, hogy megnézze, mik a lehetőségek. 40 évesen már egyáltalán nem ciki erre gondolni, és ha megteheti, hogy kicsit fiatalosabbá szabassa arcát, akkor miért ne tenné? Semmi baj nincs azzal, ha valaki hiú, mi támogatjuk a műsorvezető öregedésellenes törekvéseit. (Blikk)
  • Február 9-én, csütörtökön nyitotta meg első önálló kiállítását Lagzi Lajcsi lánya, a 18 éves Galambos Boglárka Anna. A lány szerint nem egyszerű érvényesülni, kitörni úgy, hogy édesapja ismert, sikeres zenész és az áram/gázlopási ügy miatt is rengeteg bántó megjegyzést, üzenetet kapott, csak azért, mert ő is Galambos. Bogi szeretne abban bízni és hinni, amit ő tud apjáról, és szerinte az egész balhé amiatt robbant ki, mert Lajcsi nem tudta tartani a nagy száját és valakinek beszólt, aki így állt rajta bosszút. (Bors)
  • Ötvenkét év után örökre otthagyja a színpadot Szombathy Gyula. A színészt utoljára a Thália Színház falai közt láthatták a nézők, ám egy éve úgy döntött, végleg felhagy fővárosi életével, és a Balatonra költözött. Szombathy hangját elsősorban a legendás Macskafogóból ismerhetik, ahol az egyik patkánybérgyilkost szólaltatta meg, de láthatták a nézők az Űrgammákban, illetve tucatnyi szinkronszerep, tévéfilm és színházi karakter megformálójaként is. Egyetlen kivételével az összes szerepét visszaadta, mint mondta, 72 évesen már nem akar a színpadon bohóckodni, meghagyja ezt a fiataloknak. (Blikk)
  • Megyeri Csilla 15 perce még tart, bár már kissé gyengül az ereje és lehet, hogy hétfőre azt is elfelejtjük, hogy a világon van. Az Alföld Televízió rusnyázó sztárriporterét ugye állítólag Havas Henrik is megdicsérte, ezzel kapcsolatban a Tanár Úr a Borsnak elmondta, hogy két eset lehetséges: Csilla elismeri, hogy bután fo­galmazott, és akkor kénytelen elvinni a balhét, vagy az eset tisztázása végett ír az azt kirobbantó 444.hu-nak, hogy csak kiragadták a szövegkörnyezetből, amit mondott. Bölcs ember ez a Havas!
  • A gyanú szerint bűncselekmény áldozata lett egy 85 éves férfi, akit pénteken késő este holtan találtak a Perkáta egyik családi házának udvarán – tette közzé a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján. A helyszíni és halottszemle adatai szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A haláleset körülményeit még vizsgálják – írták. Frissítés: a rendőrök néhány órán belül elfogták a gyilkosság elkövetőjét, a 20 éves S. Lászlót. (Police.hu)
  • A doppingolása miatt eltiltott kajakos, Dombvári Bence pedig pincérnek állt és annyira sokat melózik, hogy már nem is marad ideje hajóba ülni. (Bors)

Legyenek jók, ha tudnak.

Legyetek jók ha tudtok

Legyetek jók ha tudtok

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!