Hallgassa meg A Dal 2017 első négy döntősét!

Az elődöntőknél tart az Eurovizióra selejtező magyar bajnokság, A Dal 2017.

A Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel összetételű zsűrinél Kanizsa Gina és Pápai Joci dala nyert holtversenyben, és jutott tovább a döntőbe. Alig lemaradva lett harmadik Radics Gigi, produkciója szintén továbbjutást ért.

Az ötödik zsűritag, vagyis a Nézők szavazatait a Soulwave nevű formáció nyerte el leginkább, jutalma szintén egy döntős hely.

A négy, legjobbnak ítélt dalt itt hallgathatja meg:

Kanizsa Gina – Fall Like Rain

Kanizsa Gina: Fall Like Rain (A Dal 2017 első elődöntő)

Kanizsa Gina: Fall Like Rain (A Dal 2017 első elődöntő) Előadó: Kanizsa Gina Zeneszerző: Várallyay Petra Szövegíró: Várallyay Petra, Várallyay Katus Nézd minden szombat este a Dunán 19.30-tól A DAL-t és szavazz kedvencedre a Médiaklikk Plusz keretalkalmazásban! Az alkalmazást innen tudod letölteni: iOS: https://appsto.re/hu/RoWNgb.i Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikkplus Windows Phone: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/mediaklikk-plusz/9nr0hc8570hb További videókért és extra tartalmakért kattints a http://mediaklikk.hu/adal oldalára.

Pápai Joci – Origo

Pápai Joci: Origo (A Dal 2017 első elődöntő)

Pápai Joci: Origo (A Dal 2017 első elődöntő) Előadó: Pápai Joci Zeneszerző-szövegíró: Pápai József Nézd minden szombat este a Dunán 19.30-tól A DAL-t és szavazz kedvencedre a Médiaklikk Plusz keretalkalmazásban! Az alkalmazást innen tudod letölteni: iOS: https://appsto.re/hu/RoWNgb.i Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikkplus Windows Phone: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/mediaklikk-plusz/9nr0hc8570hb További videókért és extra tartalmakért kattints a http://mediaklikk.hu/adal oldalára.

Radics Gigi – See It Through

Radics Gigi: See It Through (A Dal 2017 első elődöntő)

Radics Gigi: See It Through (A Dal 2017 első elődöntő) Előadó: Radics Gigi Zeneszerző: Radics Georgina – Kardos Norbert Szövegíró: Johnny K. Palmer Nézd minden szombat este a Dunán 19.30-tól A DAL-t és szavazz kedvencedre a Médiaklikk Plusz keretalkalmazásban! Az alkalmazást innen tudod letölteni: iOS: https://appsto.re/hu/RoWNgb.i Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikkplus Windows Phone: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/mediaklikk-plusz/9nr0hc8570hb További videókért és extra tartalmakért kattints a http://mediaklikk.hu/adal oldalára.

Soulwave – Kalandor

Soulwave: Kalandor (A Dal 2017 első elődöntő)

Soulwave: Kalandor (A Dal 2017 első elődöntő) Előadó: Soulwave Zeneszerző: Fodor Máté, Huszár Ádám, Góczán Gábor, Szabó Ferenc Szövegíró: Fodor Máté Nézd minden szombat este a Dunán 19.30-tól A DAL-t és szavazz kedvencedre a Médiaklikk Plusz keretalkalmazásban! Az alkalmazást innen tudod letölteni: iOS: https://appsto.re/hu/RoWNgb.i Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikkplus Windows Phone: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/mediaklikk-plusz/9nr0hc8570hb További videókért és extra tartalmakért kattints a http://mediaklikk.hu/adal oldalára.

A Dal 2017 második elődöntőjét február 11-én, azaz ma este, a nyolcdalos döntőjét pedig jövő szombaton, február 18-án rendezik. A sorozat győztese képviselheti Magyarországot a kijevi, összesen már a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon május 9. és 13. között.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!